Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerové zelí k uzenému nebo pečenému masu

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

1. 11. 2016 16:08

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 822 kJ / 435 kcal
Bílkoviny19,53 g
Tuky30,68 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,54 g
Sacharidy13,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chuť zelí je velice jemná, ani není poznat, že je to celer.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 2. 2024 09:53

:-)<3:yes::yes: zkusila jsem a bylo výborné :-K

mika59 mika59

18. 3. 2018 20:29

janatka: Děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že chutnalo..:-) a taky za pěkné fotky..:-K
RubyRom: Děkuji...:-);-)

RubyRom RubyRom

18. 3. 2018 17:44

Tak zase celerové zelí jo ? Ty jsi Miládko neskutečná studnice nápadů. To neznám, tak to budu muset vyzkoušet. Děkuji opět za inspiraci. :yes::yes:

janatka janatka

18. 3. 2018 17:38

Konečně jsem se rozhodla pro celerové zelí. Celer začínám docela dost využívat v kuchyni. Moc chutnalo, nebylo k rozpoznání, že to bylo z celeru, ten kdo to nikdy nejedl určitě zkuste, je to zase jiná změna. :yes:;-)

Tomas Dudacek

23. 11. 2016 01:30

Ja rad vsechny druhy zeli.....kapustove, kedlubnove.....ale celerove...tak to jsem jeste nejedl...To ale musi byt mnamka....Urcite vyzkousime....Ja totiz celer miluji jako sebe sama...:-)

kuchton kuchton

4. 11. 2016 04:54

:-K:yes:

nanny

2. 11. 2016 17:08

<3super:-K:yes::yes::yes:

mysulka mysulka

2. 11. 2016 09:22

<3:yes::yes:

gogyna gogyna

1. 11. 2016 20:03

Dělám zelí z červené řepy a kedlubny tohle určitě vyzkouším celer máme rádi.:yes::yes::yes:

hosta hosta

1. 11. 2016 16:46

Ano - proč ne, to zkusím:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2016 16:40

Já se přiznám, že celerové zelí jsem ještě nezkoušela, ale celer mám ráda, takže proč ne? :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: celerove zeli zelí k pečenému masu přílohy k pečenému masu zeli z celeru příloha k uzenému masu celerovy zeli celerový alát k masu celer jako zeli uzené maso recepty uzené maso se zelím příloha k uznému masu recepty ze zelí hlavkove zeli s celerem přílohy k pečenému bůčku přílohy k uzenému masu hlávkové zelí a pečeného celeru recept na cerelové zelím prilohy k pecenemu masu bez mouky příloha k uzenému k masu fotografie přílohy k masu

Suroviny: celer, bůček uzený, cibule, šťáva citronová, mouka hladká, sádlo, kmín celý, sůl, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Celerové zelí k uzenému nebo pečenému masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LVxD