Koložvárske zelí II
Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Energie | 14 448 kJ / 3 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,48 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 39,70 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 9,90 g |
Sůl | 24,65 g |
Sacharidy | 446,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Slaninu nenahradzovať klobásou,pretože to už inak chutí.Niekto robí kapustu s kyslou smotanou,ale so šľahačkou je jedlo oveľa jemnejšie.
Podávame s varenými zemiakmi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2011 17:36
Včera jsem toto jedla v bistru ve Šluknově a moc mi to chutnaloNedávali k tomu žádnou přílohu, ale měli tam pokrájené klobásky místo masaDávám bodík
29. 5. 2009 20:48
Katarinko, jsem na tom jako Mirka, znám to, dělávám ho a delší čas jsme ho neměli, takže....a bodík letí rychlostí blesku
29. 5. 2009 20:40
Katrinkataké jednou za čas dělám,ale jsem z těch co si přidají ten kousek dobré klobásky,samozřejmě slaninka zůstává a zalívá jídlo zakysankou.Už jsme to tak dlouho neměli.Děkuji za připomenutí a za známou chuť letí boďka
29. 5. 2009 20:38
Já to kološvárské zelí budu muset někdy udělat, směje se na mě ze všech stran a já ho nikdy nevařila ani nejedla... Prvním krokem bude uložení recetíku - Ď.
29. 5. 2009 16:57
Hani rasca je kmín a čierne korenie je pepř.
29. 5. 2009 16:47
Katarínko, měla bych asi oprášit znalosti ze slovenštiny prosím, rasca je kmín nejsem si tím moc jistá a ještě nevím černé korenie jinak receptík je určitě moc dobrý, posílám ti boďku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 17 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 29 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 31 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 54 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: kološvárské zelí recept koložvárské zelí kološvárské zelí kolosvarska kapusta recept kološvárské zelí kolžvárska kapusta koložvarske zeli recept kolovrska kapusta kološvarské kološvárské zelí skládané kolosvarske zeli s mletym masem recepty kološvarské zelí recept na kološvarske zeli koložvárské zelí s klobásou kološvárské zelí recept mlete maso recepty-kološvarské zelí kološvárské skládané zelí kološvárská pánev kolžvárska kapusta.cz recepty skladane zemiaky
Suroviny: maso vepřové, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, cibule, sádlo, zelí kysané, slanina, cukr, sůl, kmín celý, bobkový list, rýže, šlehačka
Koložvárske zelí II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1pl
6 názorů