Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečený lilek s jogurtovým dipem, s česnekem a bazalkou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 11. 2016 22:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 056 kJ / 252 kcal
Bílkoviny1,89 g
Tuky21,34 g
Vláknina5,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborné je také promíchat jogurt nebo zakysanou smetanu s nivou nebo jiným plísňovým sýrem a bylinkami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanny

27. 12. 2016 20:08

<3:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 11. 2016 20:49

:yes::-K

Ivace64 Ivace64

2. 11. 2016 01:07

Jana Remkova: ano, otřeš ho ubrouskem pak ještě opepříš:-Ddíky:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2016 22:52

Ivo, když ho osolíš a opepříš, neměl by se po vypocení otřít?? A nesetře se pak ten pepř?? Recept se mi líbí, z lilku můžu snad všechno :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: opečený lilek v v troubě opčený lilek v troubě opečeny lilek, kysana smetana recept na dip s bazalkou lilek opeceme

Suroviny: lilek, olej olivový, sůl, jogurt bílý, citron, česnek, bazalka čerstvá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Opečený lilek s jogurtovým dipem, s česnekem a bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X9Nv