Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčata v pikantním nálevu

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 minut, macerace: 4-8 týdnů (čím déle, tím lépe)

10 minut, macerace: 4-8 týdnů (čím déle, tím lépe)

4. 11. 2016 19:42

Suroviny

Porce: sklenice o objemu 0,5 l

Nutriční hodnoty

Energie939 kJ / 224 kcal
Bílkoviny4,25 g
Tuky1,15 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rajčata jsem dávala do nálevu před 6-ti týdny a nyní byla nálevem krásně nasáknutá a chutná.. Budu nakládat znova a nechám je macerovat až do vánočních svátků.

Inspirací mi byl recept od Terezky https://www.toprecepty.cz/recept/49408-korenena-tr...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 11. 2016 18:26

cathleen: :-Kmysulka: :-KDíky moc:-8:-K

mysulka mysulka

5. 11. 2016 15:36

<3:yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 11. 2016 12:29

Tohle bude velice voňavé :-K a moc dobré :yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 11. 2016 12:21

tejaja: jj,Terezko,to je v pohodě:-8Však víš,že jsem Ti v komentáři u Tvého recetu psala,že jsem použila nálev s pomerančovou šťávou:-)

radiator::-Kmika59::-KDěvčata,děkuji:-*:-K

tejaja tejaja

5. 11. 2016 09:02

casino: Samozrejme, chybička sa vmiešala, ale to Anička vie, o čom sa bavíme. ;-)

casino casino

4. 11. 2016 23:04

No jo, no... lidi si nemají vymýšlet... ba ani v komentářích ne, že;-(

tejaja:
Asi jste myslela toto, že :-) https://www.toprecepty.cz/recept/49408-korenena-tr...

radiator radiator

4. 11. 2016 22:53

Vypadá to úžasně Drahuško :yes: a hned bych ochutnala;-)

mika59 mika59

4. 11. 2016 21:48

Super..:yes::yes:

tejaja tejaja

4. 11. 2016 21:40

Anna Kocikova: Podľa tvojho komentára pod mojim receptom som myslela, že si ho robila. :-);-) Ale nevadí, vyskúšam tvoj nálev a uvidíme. Bohužiaľ, až na budúci rok, keď budú paradajočky opäť na záhrade.;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 11. 2016 21:36

zizala: Děkuji Ti:-8:-K

tejaja: Terezko,Tvůj nálev jsem nedělala,neměla jsem potřebné suroviny,tak nemohu porovnávat.Ale byla jsi mi inspirací,odkaz je v poznámce:-* Místo tvých-jablkový ocet,jablková šťáva,máta,hřebíček,jsem použila suroviny,které byly doma,konzumovali jsme až za 6 týdnů a bylo to fajn:-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 11. 2016 20:10

To je překrásná fotka :yes::yes::yes:

tejaja tejaja

4. 11. 2016 20:01

Vidím, že si nakladala aj inak. Ktoré ti viac chutili? Tie tvoje alebo tieto: https://www.toprecepty.cz/recept/50270-rajcata-v-p... Je medzi tými receptami veľký rozdiel?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na rajčata rajčata v nálevu jak nakladat rajčata nálev na sušená rajčata cherry rajčata v nálevu cherry rajčata recepty nálev na zelená rajcata nalev na susene rajčata olejový nálev jak nakládat cherry rajčata recept jak nakládat rajčata rajčata recepty sušená rajčata v nálevu nálev rajčata rajčata nálev pikantní zelená rajčata zelená rajčata v nálevu pikantní sušená rajčata jak nakládat zelená rajčata rajčata v nálevu recept

Suroviny: rajče cherry, chilli paprika čerstvá, šťáva pomerančová, ocet, rozmarýn, skořice, koření nové koření, pepř

TopRecepty.cz

Rajčata v pikantním nálevu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkKp