Kroupovka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2009 12:10
31. 5. 2009 19:15
Tvůj recept beru jako kompromis. Měl jsem uvařena uzená žebírka (byly v akci, nekup je za dvacku) a rozhodoval se mezi fazolačkou, čočkovou nebo klasickou uzenou s bramborem, jak ji dělávala babička.
Nakonec jsem použil tvůj recept, jako vždy s nějakou obměnou. Neměl jsem doma čerstvé houby, dnes tady pršelo a moc se mi do lesa nechtělo, použil jsem houby sušené(ušetřil jsem máslo). Přidal jsem do polévky i obrané maso z uzených kostí.
Zkrátka na polévce jsem si pochutnal a posílám bodíka.
a několik foteček jako bonus.
31. 5. 2009 13:55
31. 5. 2009 12:34
31. 5. 2009 12:01
31. 5. 2009 11:30
31. 5. 2009 11:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 11 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 59 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zabíjačková polevka světlá zabijačková polévka bílá světlá zabíjačková polévka zabijackove kroupy bílá zabijačková polévka zabijačková polívka zabíjačková polévka tmavá zabijačková kroupová polévka kroupy jedlé světlá zabijačková polévka recept zabijackova polevka svetla recept jedlé kroupy zabíjačková polévka kroupová zabíjačková polévka zabijackove kroupy recept zabíjačková polívka bilá kroupy zabíjačkové zabijačková polévka recept zabíjačkové kroupy jak uvarit zabijackova bila polevka
Suroviny: kroupy, voda, vývar, sůl, majoránka, pepř černý, česnek, houby čerstvé, máslo, nať petrželová,
Kroupovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58EZ
7 názorů