Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)

Hodnocení receptu je 4,9 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 11. 2016 17:11

Suroviny

Porce: cca 2 litry masové hmoty

Nutriční hodnoty

Energie19 263 kJ / 4 604 kcal
Bílkoviny403,01 g
Tuky331,50 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 7,01 g
Sůl17,00 g
Sacharidy2,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je tady hodně receptů na rillettes v pomalém hrnci, ale já jsem chtěla vyzkoušet, zda-li by to bylo možné zhotovit v papiňáku.

Suroviny jsem si upravila podle sebe a francouzská pomazánka v českém podání se podařila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 10. 2023 11:42

dashena: Za komentář velice děkuji,moc mě potěšil:-8:-K

dashena

21. 10. 2023 16:59

Dělám opakovaně, vynikající nápad s papiňákem, je to super vepřovka:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 11. 2020 17:37

Jaromira18: Jaruš děkuji:-8:-KZkoušela jsem i s bílým vínem v pomalém hrnci.Tahle nám chutná víc:yes:

Jaromira18 Jaromira18

20. 11. 2020 15:58

:yes::yes: Recept se mi moc líbí.:-K:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 11. 2019 16:28

Colombo65-děkuji za přidanou fotku:-8:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 8. 2019 17:29

kamila29: Moc děkuji:-K:-)

kamila29

12. 8. 2019 12:39

Dělala jsem z bůčku, jen jsem vynechala rozmarýn. Je výborná :yes:.

evula

14. 12. 2016 21:48

Klaním se za odvahu experimentovat, na rilletes se už drahnou dobu chystám, do té doby stále opakuji (slovy švagra) babiččinu neopakovatelou bůčkovou pomazánku (umím právě od tchýně) bůček upéct pomalu s kmínem a solí a pak umlet. Je to i tak klenot od tchýně, někdy na ta rilletes dojde...

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 12. 2016 11:31

maiva: Děkuji:-*:-KDnes se chystám dělat znova,ale z bůčku:-)Manžel koupil velký kus krásné špičky z bůčku za velice přijatelnou cenu:-8:yes:

maiva maiva

2. 12. 2016 20:44

Pěkný recept :-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 12. 2016 20:14

mysulka: Děkuji:-K

mika59: Miladko,díky za info:-*Bůčkové pomazánky dělávám z pečeného,takto v papiňáku ještě ne:-)S tou cenou bůčku máš pravdu:-(

mysulka mysulka

1. 12. 2016 10:50

<3:yes:

mika59 mika59

1. 12. 2016 08:23

Anna Kocikova: Taky podlévám, většinou vývarem z kostí, cca 250 ml na 1,5 kg prorostlého bůčku. Dávám jen sůl a pepř jinak tak jako ty. Tohle jsme dělávali už hrozně dávno, kdy ještě bůček měl docela jinou cenu.:-D:-D:-K

casino

30. 11. 2016 21:11

spagetka:
:-O:-(;-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 11. 2016 21:00

cathleen: spagetka: Děkuji za zastoupení:-K

host:Děkuji za komentář :-K U nás tato a jiné,podobné masové pomazánky nevydrží dýl,jak 4-5 týdnů,takže je zavařovat nemusím:-)Ale pokud by se pomazánka dělala do zásoby a nesnědla se během kratší doby,tak je lepší ji dát do sklenek zhruba 1cm pod okraj,zavíčkovat a poté zavařit.1 den na 90°C cca 50minut a 2 den na 90°C 40minut.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty pro tlakový hrnec domácí vepřovka recepty z tlakového hrnce tlakovy hrnec recepty bucek v tlakovem hrnci rillettes z papiňáku zavařování masa v tlakovém hrnci domácí vepřovka recept domácí vepřovka recepty recepty do tlakového hrnce zavařování masa v papináku vepřové maso v tlakovém hrnci bůček v papiňáku rillettes z papináku maso s brambory v papiňáku rillettes z tlakového hrnce rillets z papináku rychlá veprovka recepty v tlakovém hrnci vepřové kosti v papináku

Suroviny: plec vepřová, sádlo, vývar zeleninový, sůl, rozmarýn

TopRecepty.cz

Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GN67