Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami
Suroviny
Porce: 3-5 (podle počtu strávníků)
Nutriční hodnoty
Energie | 5 993 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,33 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 172,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vánoční či sváteční podoba kapra se nemusí omezovat jen na tradiční podobu – smaženého v trojobalu. Zkuste o letošních Vánocích změnu. Příprava pečeného kapra se zámeckými šťouchanými bramborami je mnohem jednodušší a svým způsobem i chutnější.
Zámecké šťouchané brambory dělala babička. Recept měla od své maminky, která tvrdila, že se takto úžasně připravovaly na zámku Hradiště.
Tento recept najdete na mých stránkách http://www.varimesmarcelou.cz/ryby/peceny-kapr-se-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 10:13
6. 12. 2016 21:54
6. 12. 2016 21:23
6. 12. 2016 18:00
6. 12. 2016 16:34
6. 12. 2016 15:56
6. 12. 2016 15:31
6. 12. 2016 15:28
6. 12. 2016 15:24
6. 12. 2016 15:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 29 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 53 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 59 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Jak snadno odstranit šupiny z ryby? Poradíme 2 jednoduché postupy
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Další recepty
Tématické fráze: pečený kapr doba pečení kapra příprava kapra kapr s bramborem kapr s kůží recept na pečeného kapra kapr pečený připrava smaženého kapra kapr doba pečení pečený kapr s kůží prčený kapr peceny kapr recepty pečený kapr na cibuli kapr pečeny s kuzi upeceni kapra kapr pečený s cibulkou jak se připravuje kapr odležení kapra pečený kapr top recepty kapr bez kuze
Suroviny: kapr, slanina, paprika sušená sladká, sůl, pepř černý, citron, olej řepkový, máslo, kapr, brambory, mléko, máslo, bobkový list, koření nové koření, cibulka jarní, petrželka, sůl, pepř
Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DK9n
10 názorů