Bůčková pomazánka s játry
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 37 413 kJ / 8 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 626,00 g |
Tuky | 694,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 10,86 g |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 48,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nyní Vám objasním, proč používám tolikrát slovo a s i a zato se omlouvám. Tyto věci každý z vás zná a nechci Vám vnucovat moje zkušenosti. Ani přesné množství kmínu, soli apod. Proto píši asi. Každý si upraví teploty i časy podle svých zkušeností a myslím , že to každý z Vás zvládne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2021 22:42
Jednoduché a velice dobré, také recepty já můžu.
25. 11. 2021 22:42
Jednoduché a velice dobré, také recepty já můžu.
19. 12. 2016 01:51
Recept vypadá dobře, ukládám
16. 12. 2016 22:50
Vážené,
chci Vás pozdravit a popřát všem krásné vánoční svátky, plné odpočinku a pohody po tom předvánočním shonu , které při jiné své práci dokáží vytvořit takovou krásu cukroví, obložených mís, chlebíčů , perníkových vánočních ozdob. Sliny se sbíhají , jen to člověk vidí. Je to pastva pro oči. Pokud se to nějak hodnotí , tak já mám 5 prstů nahoře. Asi jsem odbočil,ale doufám, že tyto krásné věci uvidím i v příštím roce. Ať se Vám daří.
Zdravím Vás.
chci Vás pozdravit a popřát všem krásné vánoční svátky, plné odpočinku a pohody po tom předvánočním shonu , které při jiné své práci dokáží vytvořit takovou krásu cukroví, obložených mís, chlebíčů , perníkových vánočních ozdob. Sliny se sbíhají , jen to člověk vidí. Je to pastva pro oči. Pokud se to nějak hodnotí , tak já mám 5 prstů nahoře. Asi jsem odbočil,ale doufám, že tyto krásné věci uvidím i v příštím roce. Ať se Vám daří.
Zdravím Vás.
13. 12. 2016 22:00
Tuhle pomazánku neznám a recept na ni se mi líbí
13. 12. 2016 17:31
Milan P.: moje maminka tu už 10 let není (předčasně zemřela) a recept nemám - i proto tenhle vítám
13. 12. 2016 17:01
Zdravím Vás a děkuji .
Všechny to znáte a nebo máte vyzkoušené. Což je dobře. Jen jsem si myslel , že by takto vyrobená mohla někomu chutnat ,když chutná nám a našemu mlsnému vnukovi, když přijede.Proto také ty sklenice. A materiál je snadno dostupný a za rozumnou cenu.
Všechny to znáte a nebo máte vyzkoušené. Což je dobře. Jen jsem si myslel , že by takto vyrobená mohla někomu chutnat ,když chutná nám a našemu mlsnému vnukovi, když přijede.Proto také ty sklenice. A materiál je snadno dostupný a za rozumnou cenu.
13. 12. 2016 16:12
mysulka: Babička tuhle pomazánku taky dělávala z vepřových jater, tehdy ještě nebyly kuřecí tolik v módě, vlastně se sólo vůbec neprodávaly.
Ještě jsem zapomněla poznamenat, že takhle pomazánka se skvěle hodí, pokud chcete vzít s sebou něco dobrého na posezení s přáteli nebo mejdánek, zvláště teď, když si k ní každý umí upéci dobrý domácí chleba.
Ještě jsem zapomněla poznamenat, že takhle pomazánka se skvěle hodí, pokud chcete vzít s sebou něco dobrého na posezení s přáteli nebo mejdánek, zvláště teď, když si k ní každý umí upéci dobrý domácí chleba.
13. 12. 2016 12:36
Také dělám z pečeného masa, jen játra dávám vepřová
13. 12. 2016 11:53
Něco podobného dělávala moje maminka - také paštiku jen z pečeného masa
13. 12. 2016 11:31
Mluvíte mi z duše .Doplnila jste ,co jsem neuvedl. To o pečení masa i o tom,že každá trouba peče jinak. Záleží na chuti, ale nám se zdá pomazánka chutnější, když upeču ta játra v tom výpeku s masem. A množství se dá vždy upravit, jak jste poznamenala.
Zdraví Vás Milan P.
Zdraví Vás Milan P.
13. 12. 2016 08:58
Tak tuhle pomazánku dělávám taky, jen ji nekonzervuji - připravuji menší množství na okamžitou spotřebu. Jo a játra dusím zvlášť. Slovo asi je opravdu na místě, protože každé maso se peče jinak, každá trouba je trochu jiná a výslednou chuť si každý přizpůsobí svému vkusu. Takovou domácí pomazánku bez éček a jiné chemie nelze než doporučit, zvláště v zimním čase, kdy potřebujeme té energie trochu víc!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 49 minutami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 2 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 2 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 11 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 13 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Další recepty
Tématické fráze: bůčková pomazánka buček játra pomazánka pomazanka z jatry bůčková pomazánka do sklenic bůčkova pomazánka recept jatrova pomazanka s bučková pomazánka z pečeného bůčku a jater domácí bučková pomazánka veprova pomazanka s jatry pomazánka z vepřové játry domácí bučková pomazánka z pečeného domácí bučková pomazánka z pečeného masa bučková pomazánka recepty masová pomazánka s játrama jak vyrobit buckovou pomazánku recepty bučkova pomazanka bučková pomazánka-výroba babička bůčková pomazánka pomazánka z pečeného masa s jatrou veprova pomazanka z bůčku
Suroviny: bůček vepřový, játra kuřecí, sůl, pepř, kmín celý, česnek
Bůčková pomazánka s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RvPL
12 názorů