Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grumbírová polévka s hřibama

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 12. 2016 14:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 342 kJ / 1 516 kcal
Bílkoviny25,31 g
Tuky71,65 g
Vláknina47,35 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy168,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept z knihy Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku, odkud jsem ho přebrala i s originálním názvem a tvarem "s hřibama".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 2. 2021 08:51

:yes::yes: pěkný recept a krásné foto :yes:

cathleen cathleen

29. 12. 2016 10:39

houba: asi tak:yes: recept přeci není dogma.

houba houba

28. 12. 2016 19:10

Ivace64: A proč by nemely jit kroupy? Kroupy, krupky, jahly, podle me i kuskus, bulgur, veškeré obiloviny. Komu co chutna, co kdo rad, ne? Cathleen jiste odsouhlasí!?

Ivace64 Ivace64

28. 12. 2016 18:55

popoluska340: děkuji, zítra zkusím:-K snad Iva souhlasí, že i kroupy jdou..:-K:-D

cathleen cathleen

27. 12. 2016 11:48

popoluska340: moc děkuji <3 i za obě fotky:-K

popoluska340 popoluska340

26. 12. 2016 23:17

Ivace64: Urcite by sa dali dat krupy.Ja som krupy milovala,ale som uz 5,5 roka bezlepkarka,tak nemozem.Vyskusaj,urcite nic nepokazis.:yes::yes:

Ivace64 Ivace64

26. 12. 2016 21:16

Co tam dát kroupy, mám je od kuby,dalo by se Ivo??:-K

popoluska340 popoluska340

25. 12. 2016 21:34

cathleen: Paradny receptik,tento tyzden uz som ju varila 2x,len som nestihala pridat foto,takze hned 2 naraz pridavam.Robila som s pohankou,a aj manzel zjedol bez frflania.Ale nabuduce uvarim s psenom,aby som mohla porovnat.:-K:-K:-K:yes::yes::yes:

cathleen cathleen

19. 12. 2016 15:00

houba: :-D

houba houba

19. 12. 2016 14:57

No Canthleen, ja ti taky "dekuju", jsem se nacpala, snedla dva talire! Jeste mam do jednoho, necham k veceri. Taaak jsem si pochutnala!! :-)

cathleen cathleen

19. 12. 2016 14:48

houba: děkuji :-8 i za krásnou fotku!:-K

houba houba

19. 12. 2016 14:44

Cathleen vynikajici polívka, ale přeci jenom mě jáhly neoslovily. Mela jsem diky tobe prilezitost je jeste jednou vyzkouset. Zustavam u trhanych krupek. Neni to nic proti nicemu, protoze i tak tu polivku budu vic nez casto varit :-) Dík za ni

cathleen cathleen

19. 12. 2016 14:37

isindy: děkuji za zprávu:-K
Prosím, proplachovalas jáhly, jak tu někdo psal, že by se před vařením mělo:-? Zajímalo by mě to...

isindy isindy

18. 12. 2016 22:35

výborná, dky za recept :yes:

cathleen cathleen

17. 12. 2016 10:49

:-8 opravdu jsem nečekala, že se tahle klasika bude tak líbit, díky. Tyhle staré recepty, kdy se vařilo z mála a často i polévky "ze sekyrky", jsou jedny z našich nejoblíbenějších:yes:

anina: nevím, jestli je přímo tento recept z Jalubí, ale ano, v knihách (vyšly dva díly) je i pár receptů, které jsou k Jalubí řazeny.;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboračka s hříbama bramborová polevka s hribama polévka ze sekyrky nejlepší pórková polévka s hribama zeleninová polévka s hřibama fazolova polevka s hribama chorvatsko polívka s uzeným a kroupami

Suroviny: máslo, mouka hladká, brambory, jáhly, houby sušené, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté

TopRecepty.cz

Grumbírová polévka s hřibama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JkQl