Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filet z pstruha na fenyklu a pórku

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2016 11:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 142 kJ / 751 kcal
Bílkoviny75,90 g
Tuky37,14 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy22,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

5. 11. 2017 18:55

:yes::yes::yes:

maiva maiva

29. 12. 2016 18:24

Pěkně upravená ryba:-D:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

29. 12. 2016 16:43

Mě by chutnalo.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mořská štika filety recept filety a pórek recept na mořskou štiku pstruh na pórku a žampionech pstruh na fenyklovem luzku pórek, fenykl okoun na fenyklu recept na fenyklové lůžko

Suroviny: pstruh, pórek, fenykl, rajče cherry, brambory, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá, česnek, máslo, bylinky, kurkuma, citron

TopRecepty.cz

Filet z pstruha na fenyklu a pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DKwA