Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladká krupice v trojobalu

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2017 13:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 411 kJ / 815 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky8,60 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy154,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept na toto jedlo by som zaradila medzi "rodinné striebro", nikde inde som sa s ním nestretla a spomenula som si na neho náhodou.

Môže byť, že ho poznáte pod nejakým iným názvom, my sme ho doma volali len "rizika"... (možno pôvodne to bola "grizika", gríz=krupica) Sporadicky nám to mamka robila na večeru, ako deti sme to milovali.

Je to naozaj jednoducho dobrota...a keď nás honí Mlsná...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzulaaa Zuzulaaa

2. 6. 2020 10:48

pecka:yes:

tejaja tejaja

27. 12. 2017 12:17

zdenka mrázová

27. 12. 2017 11:29

nemůžu nikde najít recept na výrobu panko strouhanky.Nevíte někdo přesně z čeho se dělá. Já jsem koupila pytlík u vietnamců, obalila jsem v tom kapra a bylo to výborné, je však drahá.

casino casino

5. 2. 2017 20:47

yanull:
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že:-)
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...:-D

yanull yanull

5. 2. 2017 17:56

casino: Tento recept se chystám vyzkoušet též. Bude to experiment, ale protože doporučovanou strouhanku nemaje, odložila jsem si k tomuto účelu čtvrtku domácí vánočky, kterou jsem nechala usušit a rozmixovala. Mám i hostie, které používám k jednomu druhu cukroví, ale ty by se krapet prodražily, ale můžu jich jako pokus trochu použít a uvidím, jak se obojí osvědčí ;-).

casino casino

11. 1. 2017 11:25

I když je venku 15° pod mínusem, tak jsem krupici zatím ještě do tří vrstev nebalil, ale už mám nakoupeno (nééé že su v lihu):-D
Nechci tady moc plevelit (magdalenka: snad promine) ;-) ale PANKO nebude z něčeho takového co si u nás představujeme pod pojmem "chleba": chuťově se PANKO blíží spíš hostiím, které jsou v podstatě bez chuti...
A že vám naše klasická strouhanka vyhovuje?
Jj, může bejt:-) ale pokud nevyzkoušíte obalit před smažením dačo v PANKO, pak nemáte nic pro porovnání a nevíte wcg a o co přicházíte :-) A co se ceny týká - nemusí být každý den posvícení...:-)
Rád bych na topreceptech uvedl PANKO v širší známost, ale nevím jak na to;-(
No, možná se PANKO chopí zdejší přebornice ve vkládání podobných rcp a zahltí topky "novými" recepty kde místo do strouhanky, rafinovaně obalí do PANKO, že ;-):-):-D
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=v...

zizala zizala (moderátorka)

6. 1. 2017 11:29

magdalenka: Ale možná by šlo ze staršího chleba ostrouhat kůrku a pak zbytek nastrouhat. A je to zdarma, jen tedy práce navíc s tím ostrouháním kůrky :-8

magdalenka magdalenka

6. 1. 2017 11:18

nanny: som na tom podobne.:-8

nanny

6. 1. 2017 11:14

magdalenka: Dekuji ,tak to neni levna zalezitost a musim rict,ze jsem cele roky spokojena s obycejnou strouhankou:-K

magdalenka magdalenka

6. 1. 2017 10:33

nanny: citujem z obchodu s ázisjkými potravinami:
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť"
(Pre zaujímavosť-u nás stojí 200 g asi 2,50 éčka.)

nanny

6. 1. 2017 10:04

magdalenka: Muzu se zeptat,co to je Panko strouhanka?

magdalenka magdalenka

6. 1. 2017 10:01

casino: teším sa na reakciu. Panko nepoužívam, zdá sa mi predražené.

casino casino

6. 1. 2017 00:43

No, k osmažené krupici jsem se dopracoval přes polentu, ale v trojobalu jsem dělal pouze polentu:-)
Vyzkouším krupici obalit v Panko strouhance.

nanny

5. 1. 2017 16:15

<3To muze byt moc dobre.Tady se rika krupici ;grizmeel.Tak asi to bude ten griz-krupice.Ja mam strasne rada krupicovy puding.:-K:yes:

magdalenka magdalenka

5. 1. 2017 15:04

A vďaka za záujem, potešil ma.:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: z čeho je panko strouhanka výroba panko strouhanky jak se dělá krupice hostie recept recept na výrobu panko strouhanky strouhanka panko výroba kruupice v trojobalu vyroba krupice panko strouhanka výroba jak vyrobit panko na strouhanku trojobalu strouhanka panko panko strouhanka jak vyrobit krupica recepty jak vyrobit panko strouhanka panko strouhanka domácí výroba z čeho vyrobená panko strouhanka jak se dělá sladká strouhanka jak se dělá strouhanka panko strouhanka recept z krupice recept na hostie

Suroviny: mléko, krupice, sůl, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka, vejce, strouhanka, cukr moučkový, skořice, džem meruňkový

TopRecepty.cz

Sladká krupice v trojobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qr5Z