Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 455 kJ / 2 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,39 g |
Tuky | 84,68 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 367,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě vyzkoušejte, je to fakt výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2022 08:49
takové těsto často používám a krémy s tvarohem jsou skvělé , recept se mi líbí
10. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: Klidně i bábovku - je to klasika, olejové piškovtové těsto, hodí se na leccos.
10. 6. 2021 11:08
Buchetka z tohoto receptu je opravdu fantastická!!!šlehala jsem jí delší dobu v mixeru a po upečení jsem si sladkou nádivku udělala dle svého(meruňky +tvarot tučný+šlehačku) z tohoto těsta budu dělat i dorty. Manžel si to nemohl vynachválitdíky.
9. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: rozmixovane jahody je hodne tekuté složky, míchat a nepřipáli se to...
9. 6. 2021 11:06
Také nechápu,jahody uvařit s práškem, nepřipálí se to???????
5. 3. 2015 11:39
Výborné a rychlé
16. 4. 2013 19:13
Řezy byly výborné Do těsta jsem místo vody přidala mléko. Pudink jsem klasicky uvařila z 350ml mléka a zamíchala do něho rozmixované čerstvé jahody. Přidávám foto
13. 2. 2013 21:06
Dobrý den, chtěla bych řezy vyzkoušet, ale není mi jasné, jestli se do pudinku nepřidává nějaké mléko. Opravdu se jen pudink rozmíchá s rozmačkanými jahodami a uvaří? Děkuji za odpověď.
13. 6. 2009 19:27
Vynikající - na ozdobu nahoru jsem použila šlehačku v prášku
5. 6. 2009 22:33
Taky mám ještě v mrazáku zbytky jahod, tak bych to mohla vyzkoušet
5. 6. 2009 21:17
Taky dělám, když potřebuji uvolnit místo v mrazáku nové úrodě Díky za fotky
5. 6. 2009 20:27
Přidala jsem 2 fotky. Polévám řezy po vychlazení (na chvilku v mrazáku) čokoládovou polevou. Dělám většinou v zimě, nebo na jaře při likvidování zásob v mrazáku.
5. 6. 2009 20:18
Ano, bod je na místě, já je dělám a přidám fotku.
5. 6. 2009 17:48
5. 6. 2009 17:25
ursulajdo, díky, tak už tomu rozumím! To víš, jsem člověk mdlého rozumu pod dohledem statného ošetřovatele
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 5 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 16 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 3 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 4 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 4 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jahod jahodové řezy jahody recepty moučníky z jahod pečeme z jahod řezy z jahod recepty jahody moucnik z jahod co z jahod jahodové řezy s tvarohem jahodový krém z čerstvých jahod recept z jahod jahodový krém se zmražených jahod jahody recept jahodový řez jahodové recepty jahodové moučníky řezy s jahody recepty s jahod krém z mražených jahod
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jahody, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, jahody čerstvé, želé dortové
Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZR9
18 názorů