Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš z pomalého hrnce

Do pomalého hrnce vše jen vložíme a necháme ho pracovat. Maso je jemné, až se rozpadá, a díky koření je guláš opravdu pikantní a chuťově vynikající. Jako přílohu volíme rýži, chléb nebo knedlík.

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 260 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 240 min

260 min (20 min příprava + 240 min tepelná úprava)

20. 1. 2017 20:58

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 216 kJ / 1 964 kcal
Bílkoviny219,47 g
Tuky76,41 g
Vláknina49,03 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 7,25 g
Sůl18,00 g
Sacharidy89,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrnek = 200 ml

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dnes jsem ho měla k obědu a byl naprosto výtečný <3

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 2. 2024 20:58

ing.zdenek.trojan@seznam.cz: Velice děkuji za moc hezkou fotku i komentář:-KLíbí se mi i dobře vypadající příloha,ale nepřišla jsem na to,co by to mohlo být:-8Zdeni,máte pěkné příbory:yes:

Dobrý gulášek nikdy nezklane. Přidávám i čili papričky, máme rádi "oheň"

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 6. 2022 13:23

Anulu: Děkuji za komentář,moc mě potěšil:-8:-K

Anulu Anulu

1. 6. 2022 13:53

Super recept, zkoušela jsem v pomalém hrnci vařit poprvé a povedlo se, všem chutnalo :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 11. 2021 14:19

Klofinka: Děkuji za komentář a jsem ráda,že jídlo chutnalo:-KZároveň také děkuji za upřesnění stupňů:-8

Klofinka Klofinka

17. 11. 2021 22:14

Děkuji za recept :-8 moc nám chutnalo.. Jen k těm stupňům, co se tu řešilo, tak já mám hrnec od tesly a v návodu je uvedeno low 90°C, high 98°C a udržování teploty 70°C ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 10. 2021 17:39

cathleen: Děkuji za informaci:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 10. 2021 17:28

Vaclav II, Anna Kocikova: kdysi jsem kdes četla, že první a druhý stupeň vaření v PH se neliší stupni, ale tím, jak rychle se dosáhne bodu varu - u High je to rychleji. Snad je to pravda, co psali ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 10. 2021 17:23

Václav II:Promiňte,že nemohu odpovědět.Pročetla jsem si celý návod,ale stupně jsem nenašla.Je mi to líto:-(

Vaclav II

14. 10. 2021 06:34

Mohu se zeptat, kolik stupňů má druhý stupeň pomalého hrnce?

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 1. 2017 21:43

Irrena: Irenko,děkuji za pochvalu a hodnocení:-K:-*
V postupu ve druhém odstavci píšu,že přidáme jemně nakrájenou cibuli, zbývající suroviny (kromě majoránky a prolisovaného česneku) a vše promícháme.
Ale raději tam jdu to sádlo slovně dopsat,aby byl postup srozumitelnější:-)

Irrena Irrena

27. 1. 2017 18:04

Guláš je skvělý:yes: Aičko bylo by dobré dopsat do postupu kdy dát sádlo do PH;-) Je mi jasné že hned na začátku, ale nevím jestli začínající kuchařky pochopí;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 1. 2017 20:10

Za komentáře a hodnocení všem děkuji:-8:-K

mysulka mysulka

21. 1. 2017 19:25

Guláš z pomalého hrnce nemá chybu :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš v pomalém hrnci guláš z kližky v pomalém hrnci pomalý hrnec guláš gulaš pomalý hrnec top recepty pomalý hrnec hovězí v pomalém hrnci recepty na pomalé vaření hovězí maso v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty guláš jelení guláš v pomalém hrnci recept na guláš v pomalém hrnci guláš z kližky v pomalém hrnci. pomalý hrnec recepty hrnec na guláš hovězí guláš z kližky v pomalém hrnci guláš z pomalém hrnci gulaš v v pomalém hrnci hovězí guláš top recepty pomaly gulas hovězí guláš v tlakovém hrnci

Suroviny: kližka hovězí, cibule, sádlo, sůl, paprika sušená sladká, česnek granulovaný, pasírované rajčata, strouhanka chlebová, kmín drcený, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda, majoránka sušená, česnek

TopRecepty.cz

Hovězí guláš z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LmGD