Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem
Nadýchané věnečky z odpalovaného těsta plněné chutným vanilkovým krémem a posypané moučkovým cukrem chutnají jako z cukrárny. I když se příprava může zdát složitá, není se čeho bát, podle tohoto receptu to určitě zvládnete.
Suroviny pro 16 kusů
16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 26 427 kJ / 6 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,69 g |
Tuky | 360,98 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 3,01 g |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 636,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Niekto radí neotvárať rúru, ale ja uvádzam dvierka otvárať tak asi každé 4 minúty, ale len na moment. Dobu pečenia si musí vyskúšať každý sám, lebo každá rúra pečie inak.
Ale každý si to musí v svojej rúre vyskúšať.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2017 20:55
26. 1. 2017 20:52
26. 1. 2017 20:13
26. 1. 2017 19:59
26. 1. 2017 19:55
26. 1. 2017 19:29
Já sama používám dva postupy - buď zašlehat změklé máslo rovnou do teplé uvařené kaše a nebo nechat kaši vychladnout a po částech ji přidávat do vyšlehaného másla. Takže si myslím, že Váš postup určitě nebude zbytečný
26. 1. 2017 19:28
26. 1. 2017 19:26
26. 1. 2017 19:24
26. 1. 2017 18:10
26. 1. 2017 10:48
A k receptu: no, alespoň autor netvrdí, že je to žloutkový krém Já peču na 220°C prvních 10 minut a pak dopékám při 170°C dalších asi 10-15 minut. Troubu neotvírám vůbec, aby pečivo nekleslo!
Věnečky vypadají moc dobře Chybí postup na krém.
26. 1. 2017 10:25
Já zkusil dát do krému Zlatý klas 1x...
No, asi jsem blbě přečetl návod
26. 1. 2017 10:11
26. 1. 2017 08:19
K Zlatému klasu - nie je to chytanie za slovíčka. Nahradiť sa to dá, ale nie je jedno, či na 700 ml mlieka použijem 2 pudingy alebo 2 Zlaté klasy. Hustota bude rozdielna. Kto používa Zlatý klas, ten to vie, ale väčšina ľudí v Čechách ho možno nepozná, pretože donedávna nebol k dostaniu. Takže práca a suroviny môžu vyjsť nazmar, resp. výsledok nebude taký, aký očakávali. A len tak meszi nami: pečiem desťročia a Zlatý klas sme používali doma, ešte keď som bola malé dieťa, používala ho už moja babička.
26. 1. 2017 06:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 7 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 14 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 18 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 20 hodinami
Plněný croissant
Přidáno před 22 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 7 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 9 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 9 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 9 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 10 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 11 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 11 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
jana.r uvařila před 11 hodinami
Zasmažená pórková polévka
jankohrasko uvařila před 11 hodinami
Krůtí prsa na mrkvi a bazalce
SALENAXL uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: venecky z odpal.testa věnečky z odpalovaného těsta krem ze zlatého klasu odpalovane venceky recept krém zlatý klas co je to zlaty klas odpalované věnečky venceky s odpalovaneho cesta žloutkové věnečky z odpal.těsta věnečky z odpal odpalované věnečky s krémem věnečky recept recept na věnečky z odpalovaného těsta věnečky s vanilkovým krémem věnečky odpalované recept na luxusní věnečky zlatý klas s máslem recept věnečky luxusní věnečky z odpalovaného těsta recepty věnečky odpalované
Suroviny: mouka polohrubá, voda, vejce, máslo, sůl, mléko, zlatý klas, máslo, cukr moučkový
Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWVG
17 názorů