Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chapadla z kalamárů

Pokud chcete trochu zaexperimentovat a dát si mořské plody, vyzkoušejte chapadla z kalamárů. Jistě si pochutnáte, protože jejich maso je bílé a jemné. Chapadla povaříme a krátce opečeme. Jako přílohu můžeme použít šťouchané brambory se smaženou cibulkou a hlívou.

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 70 min

100 min (30 min příprava + 70 min tepelná úprava)

26. 1. 2017 23:29

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chapadla můžete opékat celá nebo rozkrájené na menší kusy.

Olivového oleje dávejte opravdu málo, chapadla jsou nasáklá vodou a když to s olejem přeženete, budete mít poprskanou celou kuchyň.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kalamára chapadlo chapadlo z kalamara chapadla z kalamárů recept kalamáry chapadla recepty co je kalamára grilovaná chapadla kalamáry chapadla chapadla z kalamárů recepty chapadla recept recept na chapadlo chapadla recept grilované chapadla sepie recept na krevety chapadlo z kalamary chapadlo recept jak pripravit chapadlo chapadla z kalamara recept grilované chapadla kalamáry gtilovani chapadel

Suroviny: kalamáry, sůl, olej olivový, brambory

TopRecepty.cz

Chapadla z kalamárů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jkjg