Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené brambory Hasselback

Brambory mají v kuchyni spoustu rozličných použití, ať už jako příloha, nebo jako samostatný chod. Brambory naříznuté na lístky, potřené sádlem, které jsou pouze osolené a opepřené, chutnají opravdu skvěle.

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 70 min

85 min (15 min příprava + 70 min tepelná úprava)

4. 2. 2017 16:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z fresh.iprima.cz, kde brambory potírali husím sádlem - my měli klasické vepřové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

29. 9. 2017 16:01

vámoši tomáš: doufám, že budou chutnat ;-)

vámoši tomáš

28. 9. 2017 11:18

Určite vyskúšám.

ema

9. 2. 2017 23:25

cathleen: Ghí se přepalovat nebude

pipre pipre

7. 2. 2017 12:03

:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 2. 2017 16:57

Jsem"bramborová":-QS kyškou,nebo s kefírem a byla bych spokojený človíček:-8:-K

Milada V.

6. 2. 2017 13:31

BRAMBŮRKY VYPADAJÍ NÁRAMNĚ "JEDLE", těm se prostě NEDÁ ODOLAT, už je jdu dělat!
:-) :yes: :yes: :yes:

mia2404 mia2404

5. 2. 2017 14:14

:yes::-)

cathleen cathleen

5. 2. 2017 11:08

Klivan: brambory musí být ve velice dobré kondičce :-8 z mírně seschlých, jako bývají koncem zimy, to určitě nebude to pravé;-)

Klivan

5. 2. 2017 11:01

Musím vyzkoušet. Ještě tam mám zbytek husího sádla. Díky za inspiraci :yes:

cathleen cathleen

5. 2. 2017 10:49

zizala: díky <3

zizala zizala (moderátorka)

5. 2. 2017 10:40

Přepuštěné máslo by vadit nemělo, snese vysoké teploty ;-)

cathleen cathleen

5. 2. 2017 09:54

Těší mě, že se vám brambory líbí :-K i u nás se snědly jen tak, byly vynikající:yes:

cathleen cathleen

5. 2. 2017 09:53

MarieskaM12: máslo jsem nezkoušela. Nebude se přepalovat:-? Kdybych nechtěla dát sádlo, asi bych potřela olejem a máslem až pak, jemně, při pečení.

Kucina

4. 2. 2017 20:46

:yes:

MarieskaM12 MarieskaM12

4. 2. 2017 19:57

Wow <3 mohu použít místo sádla máslo?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecene brambory pecené brambory recept recept na pečené brambory recepty pečene brambory pečené brambory na másle brambory haselback haselback brambory pečená brambora pečené neloupané brambory brambory recepty recepty na pečené brambory recepty z brambor pečený brambor neloupane brambory brambory pečené fresh recepty iprima fresh recepty iprima fresh iprima fresh - recepty pecena narezana brambora

Suroviny: brambory, sádlo, pepř mletý, sůl hrubá

TopRecepty.cz

Pečené brambory Hasselback

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NoyD