Židovský řízek
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíše to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2018 09:59
6. 3. 2018 09:32
Jj, takto by to mohlo fungovat...
Sice to postrádá původní smysl použití čerstvé strouhanky (že aby strouhanka nebyla tolik nacucaná tukem), chrumkavé to asi bude
No, kdo ale někdy mixoval jako houžev houževnaté rohlíky, tak si příště místo použití čerstvé strouhanky raději cvakne cholagolu, že
6. 3. 2018 07:33
5. 3. 2018 22:40
PANKO jsme s kolegy po korespondenci v SZ uvažovali vyrobit, ale k realizaci už nedošlo...
Strouhanka z nevysušených rohlíků je známá věc, ale ve výsledku se PANKO nevyrovná...
To už se mu více podobá kukuřičná strouhanka
Nadja:
PANKO obal je ale v jedné věci máte pravdu:
Výsledný efekt je výborný, ale až tolik neodpovídá vynaloženým financím.
No, PANKO je jiné, PANKO je lepší, ale obávám se, že blahořečení se v ČR PANKO nedočká
4. 3. 2018 09:20
cecilka: kyselina? - v rcp je přece uvedena: ocet (citron, ananas, víno)
4. 3. 2018 07:44
4. 3. 2018 01:09
Před pár týdny jsem se setkala s výrazem PANKO strouhanka. Tak jsem trochu googlila:
https://www.susi.cz/vyrobek/daruma-panko-strouhank...
Mimo jiné se zde píše: Existují dva typy panka. První „Panko" se vyrábí ze střídky listového chleba a má velmi křupavou strukturu. Druhý typ se nazývá „Tan Panko" a vyrábí se z celého bochníku včetně kůrky.
Jen teď zase nevím, co je listový chleba - a strejda google neporadil.
13. 2. 2018 18:17
a) pisatele rozesmátého až tak, že mu smíchy zaskočilo a pro nedostatek kyslíku se poněkud nezvykle vybarvil...
b) pisatel se rozčílil až tak, že se poněkud nezvykle vybarvil a vzteky zezelenal...
No a cecilka: si patrně nepřečetla na co kliká, že
***
cecilka:
Slůvko "zakápneme" je terminus technicus a v žádném případě neznamená "...potom poliala, kyselinou, keďže ste nenapísali akou, použila som sírovú..." A i kdybyste nečetla SUROVINY a zakápla koncentrovaným utrejchem (čili 98% H2SO4) tak flákota nanejvýš na povrchu zlehoučka zčerná, ale avšak nikam nezdrhne Nejsem přece Viktor Čistič, že byť se leckdy, co se množství jídla dotejká, jako kyselina chovám
Dámy díky už dlouho jsem se tak nepobavil
13. 2. 2018 17:33
13. 2. 2018 17:19
13. 2. 2018 16:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 10 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 51 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: panko strouhanka co je pánko strouhanka pánko strouhanka recept co je to panko strouhanka panko strouhánka panko panco strouhanka pankostrouhanka židovské řizky co to je pánko strouhanka zidovska rostena recept na panko strouhanku recept na pánko strouhanka co pouzit misto strouhanky co je pankostrouhanka panko strouhanky banko strouhanka panco je panko strouhanka recepty s panko strouhankou co znamena obraceny smajlik
Suroviny: roštěnec nízký, česnek, ocet, olej, sůl, mouka, vejce,
Židovský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZENw
11 názorů