Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem

Hodnocení receptu je 4,6 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 3. 2017 16:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 584 kJ / 2 769 kcal
Bílkoviny186,29 g
Tuky196,66 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 922 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy54,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

16. 5. 2021 23:04

casino: Nezbývá nic jiného než vám poděkovat za vaši galantnost.

casino casino

16. 5. 2021 22:46

mika59:
No pominu-li, že jste si patrně 4 roky seděla na vedení;-) pak to nebyla štiplavost, anóbrž velejemná palčivost způsobená vámi použitým pepřem... :-K

mika59 mika59

15. 5. 2021 23:38

casino: No, ale tady před 4 léty jste byl hodně štiplavý ..i za maličkost..;-)

mika59 mika59

7. 5. 2017 22:46

Salixa: Děkuji moc..;-):-K

Salixa

7. 5. 2017 20:37

Bylo to výborné :yes:

mika59 mika59

26. 3. 2017 18:43

casino: Myslela jsem tím to, že zeleninu si tam může dát později ten, co ji chce na skus.....je to špatně?..:-O

casino casino

26. 3. 2017 18:02

teufel:
Dělávám cosi podobného z kližky; rádo se tomu říká "osso buco na nějaký způsob". ;-)
Zelenina sice není al dente, ale pokud ji sám usilovným mícháním nerozfofrujete, tak jde přímo do ledvin:-D

mika59: "Klidně si to může udělat každý sám podle sebe..."
Tady se tomu obecně rádo říká: Recept není dogma! 8-(
No, ale to už by pak stačilo psát pouze seznamy surovin a následně nechat na každém kuchtíkovi ať si uklohní sám , co mu libo, že:-D

teufel teufel

26. 3. 2017 17:35

mika59:
Dobře, děkuji, zkusím to.:-)

mika59 mika59

26. 3. 2017 12:15

teufel: Ve výsledku, když se Vám bude zdát moc měkká, můžete maso vytáhnout a zeleninu rozmixovat. Bude skvělá omáčka. Nám to chutnalo takhle. Celer je úmyslně nastrouhaný, aby se rozvařil a zahustil. Klidně si to může udělat každý sám podle sebe a přidat zeleninu později, to je to nejmenší.. ;-):-)

teufel teufel

26. 3. 2017 10:01

A není ta zelenina úplně rozvařená, když se dává hned na začátku a vzhledem k tomu, že maso je na větší kousky a hovězí není jen tak hned měkké?

Marie Švarcová

23. 3. 2017 12:16

:yes::yes: vypadá to moc lákavě

Masula Masula

18. 3. 2017 14:11

Určitě bych si pochutnala :yes::yes::-*:-K

mysulka mysulka

17. 3. 2017 20:45

Moc pěkné <3:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

17. 3. 2017 19:41

S noky to musí být boží.

medmic

17. 3. 2017 17:24

vypadá chutně :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí krk bez kosti recepty hovězí krk recept hovězí krk recepty hovézí krk hovezi na zelenine hovězí krk bez kosti- recepty hovězí krk na zelenině hovězí recepty hovězí na pepři se zeleninou recept na hovezi krk co udelat z hoveziho krku recepty z hovězího krku hovězí kousky na zelenině hovězí krk na pepři jak udělat hovězí do měkka recepty na hovězí krk hovězí krk top recepty hovězí se zeleninou co udělat hovězí v krku recept hovezi

Suroviny: krk hovězí, cibule, česnek, rajče, paprika, celer, mrkev, pepř, hořčice pikantní, mouka hladká, sádlo, kost, paprika sušená uzená, bobkový list, sůl, kmín celý, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgOr