Studená rajčatová polévka s bazalkovým olejem a parmezánovou zmrzlinou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 426 kJ / 1 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,43 g |
Tuky | 99,24 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2017 16:00
20. 5. 2017 08:13
20. 5. 2017 05:04
Dík za milé komentáře
20. 5. 2017 04:00
19. 5. 2017 20:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 35 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 53 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
V létě chladné polévky osvěží a doplní důležité tekutiny i minerály. Navíc skvěle chutnají. Vyzkoušejme oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: studena rajčatová polévka rajčatová polévka za studena rajčatová polevka po studenu polévka rajčatová studená
Suroviny: smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř, česnek, pasírované rajčata, pepř, led
Studená rajčatová polévka s bazalkovým olejem a parmezánovou zmrzlinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzw9
5 názorů