Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočkový hrnec s jehněčím

Jehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou, vás svojí chutí příjemně překvapí.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 70 min bez doby odležení do druhého dne

85 min (15 min příprava + 70 min tepelná úprava, bez doby odležení do druhého dne)

28. 6. 2017 20:05

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 526 kJ / 2 277 kcal
Bílkoviny120,81 g
Tuky97,73 g
Vláknina72,49 g
Cholesterol 121 mg
Sodík 999 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy196,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

O korení sumah si môžete prečítať tu: http://exoticky.cz/varime/koreni-mauru-ktere-dobyl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jemmy

30. 6. 2017 16:07

Moc pekny recept,delavam zebirka i s fazolemi,s cockou,moc dobry napad.:-K:yes::yes:

hospodyne

28. 6. 2017 23:03

:-)no vida - s jehněčími žebírky mám totiž často problém.:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čočka v pomalém hrnci

Suroviny: čočka, žebra, bůček uzený, cibule, brambory, česnek, olej, koření sumah, sůl, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Čočkový hrnec s jehněčím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGg6