Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džem z angreštu, červeného a černého rybízu

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

3. 7. 2017 18:27

Suroviny

Porce: 5 skleniček

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 727 kJ / 4 476 kcal
Bílkoviny8,90 g
Tuky2,00 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 087,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 7. 2017 20:56

rihana: Já ho nemám, ale taky mne to napadlo, že by to bylo fajn :-)

rihana

25. 7. 2017 20:31

Dnes jsem ho vytvořila a je opravdu super, hlavně nemám žádný odpad, jelikož rybízu a angreštu mám málo. Ovoce jsem rozmixovala na smoothi mixéru. Díky za recept.

casino casino

7. 7. 2017 10:45

tejaja:
No, nerad bych sfajroval jako ten Janek co měl včéra výročí, ale dopustím se kacířské úvahy a pokusím se to tu uhrát na plichtu:-K Je to sice notoricky známá věc, ale jestli ony děvuchy třeba nepoužily přezrálé ovoce, he :-? Možná ušetřily na cukru, ale zato jim to blbějc želírovalo... ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 7. 2017 21:01

tejaja: Nebylo, Terezko. Já to měla tuhé po vychladutí, ona mi donesla skleničku na druhý den ukázat. Docela jsme se smály, malinko škodolibě jsem jí říkala, že cukr je holt cukr :-D. Tak mne nakopla do zadku se smíchem :-D

tejaja tejaja

5. 7. 2017 20:56

Jana Remkova: Netuším...určite to nebolo tuhé ani na druhý deň? To neverím, pokiaľ robila z čistých ríbezlí a egrešov a nič nepridávala.:-K

magdalenka magdalenka

4. 7. 2017 23:32

Jana Remkova: vďačne aj inokedy.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2017 23:30

magdalenka: děkuji:-D

magdalenka magdalenka

4. 7. 2017 23:08

Jana Remkova: ja neviem:-D múdro som chcela vysvetliť, prečo sa casino čuduje...

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2017 17:34

tejaja: Tak proč kamarádce, která celý život zavařuje to s klasickým cukrem neztuhlo? Dělaly jsme to v jeden den, když jsme si na naší zahradě nasbíraly ovoce a vedly jsme podobný rozhovor na procházce před tím. Ona že nemá ráda ty uměliny a já, že mám ráda jistotu. No a na druhý den jsem se s chutí zasmála, protože to byla ona, která mne zavařovat naučila. :-p

tejaja tejaja

4. 7. 2017 16:58

Jana Remkova: Janka, lekvár z ríbezlí stuhne aj keď nechce, skutočne netreba gelfix. Ja pridávam na jeseň ríbezľovú šťavu do lekváru z čiernej bazy, pretože tá neobsahuje pektín a inak by to nestuhlo. A netreba to dlho vatiť, akurát treba počítať s tým, že lekvár bude hustý a pevný až po úplnom vychladnutí, preto sa môže stať, že to vyzerá, že netuhne. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2017 16:40

magdalenka: Tak o čem se tady bavíme?:-8

magdalenka magdalenka

4. 7. 2017 16:12

Jana Remkova: ja nemám problém s gelfixom...:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2017 16:10

magdalenka: Já trochu ano :-). Kamarádka to vařila bez gelfixu a pak ještě 2x, protože jí to neztuhlo. Nakonec z toho měla polovinu té počáteční dávky. Takže si myslím, že jsem na tom lépe :-)

magdalenka magdalenka

4. 7. 2017 15:47

Jana Remkova: ja s tým nemám problém...:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 7. 2017 15:44

magdalenka: Mám zkušenost a vím to. Nicméně se to mnohem déle vaří. Tak proč neušetřit čas?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marmeláda z rybízu a angreštu marmeláda z angreštu marmeláda z angrestu a rybizu marmelada z cerneho rybizu a angrestu cerny rybiz marmelada proc netuhne marmelada marmelada z černého rybízu recept marmeláda z červeného angreštu marmeláda angrest rybíz dzem z černého rybízu recept angrešt marmeláda marmeláda z černého rybízu marmeláda z angreštu a černého rybízu džem z černého rybízu recepty rosol z angrestu marmelada rybiz angrešt proč netuhne džem marmeláda černý rybíz a angrešt marmeláda angrešt a rybíz marmeláda z rybízu angreštu

Suroviny: angrešt, rybíz černý, rybíz červený, gelfix, cukr krystal

TopRecepty.cz

Džem z angreštu, červeného a černého rybízu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0nX7