Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové řezy

Hodnocení receptu je 4,6 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2009 07:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 326 kJ / 3 663 kcal
Bílkoviny58,92 g
Tuky202,24 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 462 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy398,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak použijeme čerstvé alebo mrazené jahody, šťavy nebude dostatok, preto pridáme na rozmiešanie Zlatého klasu 1/2 l jahodovej šťavy.

V Čechách namiesto Zlatého klasu dostať Krémový prášek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

24. 5. 2014 21:03

Irenka Veleszová: myslíte do šľahačky? Podľa chuti, či máte radi sladšie alebo menej sladké ;-)

Irenka Veleszová

24. 5. 2014 12:15

Prosím pěkně na jeden kelímek,kolik lžíček práškového cukru. Předem děkuji za odpověď.;-):-8:-K

Eliza Eliza

28. 6. 2010 23:01

I když moučníky nepřipravuju nějak často, tuhle radu si musím vepsat do paměti :yes:;-) Terezko, dík.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 6. 2010 22:57

Nějak tady nenacházím svůj komentář a plus jsem dala, takže ještě jednou..plusík;-):yes:

Iljusa Iljusa

21. 6. 2009 19:48

:-p:yes:

HankaPu HankaPu

21. 6. 2009 18:42

já jsem do teď taky dávála ztužovač jako Bibinka, :-//
tak teď Terezko to vyzkouším podle tebe:yes::yes: +

Patricie

21. 6. 2009 18:27

Díky za návod jak na šlehačku. Já dělám také jenom z trvanlivé, ale tenhle fígl jsem neznala. Za to patří bod.:yes::-))

Amira Amira

21. 6. 2009 18:09

Tejajo, prosím, dej zkušenosti, jak dělat šlehačku, do Tipy a triky. Díky, tam to nezapadne ;-)

Jana Pá

21. 6. 2009 12:21

:-p:-D:yes::yes:

pipre pipre

21. 6. 2009 12:20

Moc hezký receptík a s tou šlehačkou mám podobnou zkušenost. Také jsem začala používat trvanlivou. A s tím cukrem místo ztužovače určitě také vyzkouším Dávám bodík:yes:+

spagetka spagetka

21. 6. 2009 11:56

Konečně mě to zaregistrovalo. Terezko, dobrý tip ;-):-p:yes:

Bibinka Bibinka

21. 6. 2009 11:46

Tejajo, já už jsem taky dávno zjistila, že ta trvanlivá smetana je i chuťově nějak poctivější a lepší;-), na omáčky a takový věci kupuju tu k okamžitému použití a když jí chci šlehat na jahody,na moučníky a zákusky taky kupuju trvanlivou a i když je dražší, tady se to opravdu vyplatí:-)

tejaja tejaja

21. 6. 2009 10:59

Pardon, na to maslo sa pýtala Bibinka, ospravedlňujem sa :-8

tejaja tejaja

21. 6. 2009 10:56

vybušná, ešte sa mi nestalo, aby som mala maslo, ale opakujem, použiť trvanlivú šľahačku, nie tú s okmžitou spotrebou. Bolo mi povedané, že v trvanlivej šľahačkovej smotane musí byť deklarované množstvo tuku, inak by nevydržala, kdežto v tých s krátkou spotrebou sa to zvykne ošudiť:-D

vybusna vybusna

21. 6. 2009 10:21

cukor som do slahacky pridavala, ale krystal...takze asi to obmenim a zacnem pouzivat praskovy.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jahodové řezy jahodové recepty jahodové řezy recepty recepty na jahodove zakusky recept na jahodové řezy jahodové zákusky jahodove rezy recept řezy s jahodami řezy z jahod jahodovy rez jahodovy rezy zákusky z jahod recepty na jahodove rezy jahodový zákusek jahodová řezy top recepty jahody rezy jahodove recept na jahodový řez jahodové co pouzit misto ztuzovace slehacky

Suroviny: cukr krystal, olej, voda, kypřící prášek do pečiva, vejce, mouka polohrubá, zlatý klas, kompot jahodový, cukr vanilkový, cukr krystal, šlehačka, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Jahodové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vg6n