Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gurmánská polévka

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

28. 6. 2009 14:08

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 373 kJ / 328 kcal
Bílkoviny20,36 g
Tuky15,27 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy25,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Před pár lety jsem četla podobný recept, ale neschovala jsem si ho, tak jsem improvizovala a protože polévka má jinou a výbornou chuť, nazvala jsem jí gurmánskou a rozhodla jsem se s vámi podělit o recept můj a vyzkoušejte jí, dáte mi za pravdu!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

25. 4. 2013 10:43

Polévky máme hodně rádi, ale todle určitě né.

123

25. 4. 2013 08:46

x.XXX.x: tak to já raději nejsem gurmán :-((:-((:-((, tohle určitě né

x.XXX.x x.XXX.x

25. 4. 2013 08:33

Jirina.Babicova: :-D:-D:-D to je strašnej blaf. A prý to má být polévka :-O To je prostě smmíchat vše, co kde najdu, naházet to do vody a nakydat tam spoooustu chemie. To není vaření, to je chemický pokus. Já si myslím, že tato polévka by obstála jako "zbraň hromadného ničení" :-D

Jirina.Babicova Jirina.Babicova

25. 4. 2013 08:25

Taveňáky, pangas, podravka... všechno smíchat dohromady, nastrouhat tam vajíčka, zaplácat to jíškou a poslat to hezky svému žaludku... nezlobte se na mě, ale něco tak krutého bych do svého těla nikdy nedala... odvápňovač kostí tavený sýr, podravka plná soli, glutamátů a jiné špíny, mouka z který kynou nejen buchty... to je koktejl teda, hanba takovým "jídlům" !:-((:-((:-((;-(

Bibinka Bibinka

28. 6. 2009 20:34

Denisko děkuji ti za bodíka,ale uděláš mi radost, když jí uvaříš a dáš vědět, je opravdu báječná:-p;-)

Denisa

28. 6. 2009 18:28

Ňamky polívčičky ty můžu na jakýkoli způsob.Bodík si zaslouží i pěkná fotečka:-p:-p:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrstková polévka labužník kuchařské recepty polévky gurmanská kuchařka jak uvařit rajčatovou polévku - gurmánskou polevka z aljasske tresky polévky recepty z časopisu kucharske recepty polevky vepřová plec po gurmánsku-recept gurmánská čočka recepty gurmanska gulasova polevka polévka z kosti kruty polévky labuznik kruta polevka a dalsi recepty polevka z mekkych syru jak rozpustit měkký sýr gurmánská nápln gurmánské luštěniny recept recepty labužník - polévky gurmanská houbová polevka labužník recepty polévky

Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, kedlubna, květák, pórek, vejce, sýr tavený, pangasius, sýr tvrdý, petrželka, sůl, podravka, citron, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Gurmánská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O7jE