Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z vepřovky

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

1. 7. 2009 17:22

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pomazánku jsem slíbil vložit http://www.toprecepty.cz/recept/4645-pomazanka-z-v.... Dělávala ji moje maminka a my jsme se po ní mohli utlouct.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

5. 10. 2023 12:28

Díky za recept. 😊😉😋 Parádní! 👌
Mějte se. 😉🙂

RH-12

18. 11. 2018 12:16

Děláme taky tradičně při sázení a kopání brambor jen s přidáním nastrouhaných pěti vajec na tvrdo a lžíce hořčice. Tak samo i z rybí konzervy. :yes::yes::yes:

Dajda Dajda

4. 5. 2017 19:54

Jajza: Tak to se musíte vydat do malého východočeského města Sezemice, kde má prodejnu řeznictví Koška, které nabízí vepřové ve vlastní šťávě ve skle. Ani z něj nemusíte dělat pomazánku, stačí namazat na krajíc dobrého čerstvého chleba, možná přidat tu cibulku a snad trochu hořčice a pak si už jen pochutnat! <3

Jajza

4. 5. 2017 18:02

Ach, kde jsou ty časy, kdy se z kupované vepřovky dala udělat taková pomazánka. Onehdy jsem koupila vepřovku, při rozpuštění se tvářila jako patlanina, přesto jsem udělala pomazánku, ale ani pes to nežral. Skončila v odpadcích. To chce domácí nebo asi hodně kvalitní, ale v obchodech jsem ji neviděla.
;-(

Teri77

26. 8. 2014 07:56

Je výborná, taky děláme. Jen přidáme mírně hořčice a případně kečupu nebo raj. protlaku (to podle toho, jak si kdo poručí :-) ) Už jsem ji jedla i s pórkem a taky je moc dobrá. Takže bodík už letí :-):yes:

jitule jitule

5. 2. 2012 18:21

Mamka nám ji taky dělávala, když jsem byla malá. Je výborná, určo udělám! +:yes:

Omarek

25. 11. 2009 12:46

:) vyzkoušeno .. tedy na dálku jsem navigovala přítele,jak udělat,abychom měli co večeřet .. takže 5min nechat probublat je asi dost, protože masíčko je trošku vypečené,příště zkusím sama a kratší domu, ale chuťově je vynikající .. a k večeři bude dnes, včera nestihla ztuhnout, tak jsme vyzkoušeli Jendovi tvarohové kobližky a mohli jsme se utlouct .. až jsme se ani nemohli z pohovky zvednout ;)):-) díky za skvělou inspiraci!

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 7. 2009 23:23

Jendo, ty berušky mi nejdou, nejdou:-( Ať dělám sebevětší dírku, nevidím bílé puntíky!:-)):-D To nic nemění na tom, že tuhle pomazánku důvěrně znám a že se tvá maminka po ní mohla utlouct, se vůbec nedivím, já taky a moje děti taky a přítel taky a.... mnozí přátelé taky, chjooo, no, co myslíš? ;-):yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

1. 7. 2009 18:55

Jendo díky,připoměl jsi mi tím receptem mladá léta, moje maminka jí také dělávala a já jako správná "masařka" jsem se vždycky tak nacpala, až mi bylo "blivno":-DTu chuť jsem si vybavila a rozdíl je pouze v tom, že dřív ty konzervy byly výborný, dnes to není o ničem,nebo že by se to v té pomazánce vytratilo?
Při vzpomínce na dětství ti musím poslat bodíka:yes:

Iljusa Iljusa

1. 7. 2009 18:02

ráda ozkouším - ale z domácí konzervy - kupované :-(

spagetka spagetka

1. 7. 2009 17:37

Jak nemusím konzervy, tak tomuhle neodolám :-p;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí vepřovka domácí vepřovka recept co z domácá z vepřovky domaci veprovky rizoto z vepřovky recept na domácí vepřovku vyroba domaci veprovky vepřovka recepty domácí veprovka domaci řeznictví koška řeznictví koška sezemice pomazanka s vevřovky pomazanka zveprovky recept domácí vepřovka pikantní pomazánka z vepřovky jak na domaci veprovku recept co z domaci veprovky www recept na domaci veprovka vepřovka-výroba jak se dělá vepřovka

Suroviny: konzerva vepřová, cibule, česnek, pepř mletý, majoránka, sůl

TopRecepty.cz

Pomazánka z vepřovky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1jlZ