Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s červeným tuňákem

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 21:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 544 kJ / 1 803 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky6,00 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dzungila

12. 8. 2009 23:57

Tuňák je sušší ryba, jak píše Bazalka a tučný není, protože se doporučuje při dietách. Výbušná - tobě náleží bodík za statečnost, že ač tuňáka skoro neznáš, tak ses tohohle receptu nebála a pustila ses do něj.:yes: Chválím i parádní fotky. Ty zelené tagliatelle dělají divy!:-);-)

vybusna vybusna

12. 8. 2009 21:21

no ja som maso piekla na teflone, skoro na sucho...nepodlievala som..vidiet to aj na hotovom filete, ze je opeceny a nie mokry. omacku som robila zvlast..bala som sa aby omacka a zelenina http://www.toprecepty.cz/recept/546-testoviny-s-ce...nenacuchla rybinou. nemam pocit, zeby som to robila nejako dlho, ale ja sa v rybach nevyznam, pretoze ich nemam rada, takze mozno som mohla este kratsie. samozrejme som ochutnala a skutocne nebolo citit za rybou, ale suche bolo:-/

bazalka

12. 8. 2009 21:11

Tuňák je suchý, když se moc propeče. Steak z tuňáka se dělá tak 2-3 min. po každé straně, musí být hodně růžový, až polosyrový. Jinak není k jídlu. Tyhle malé kousky bych na oleji jen "otočila" - 20 vteřin a dost. Určitě bych ho nepodlívala a dál ani chvilku nedusila. To je škoda, za ty peníze.:-O;-(

vybusna vybusna

12. 8. 2009 20:56

damy, je to naozaj zive maso...ziadna konzerva!!!!! kupila som ho v takej predajni, kde ryby lezia v tych presklenych onych na lade...a tento kusok stal 7,50 eura...a vazil 15 dag...cize 15 deka masa v prepocte cca 190 ceskych korun...mna by namojdusu vyslo lacnejsie keby som si ten hrniec kupila sama:-D...a skutocne je to fakt suche maso. v tomto recepte som dost tie paradajky a vino vydusila, takze veru sa popilo pri nom aj dost vina;-)

tejaja tejaja

12. 8. 2009 20:01

vybušná, že ty si toho tuniaka namaľovala na červeno ?;-):-D

maris maris

12. 8. 2009 20:01

vybusna - to Ti věřím, že si manžel pochutnal ;-), je to krása, jen mě překvapuje, že píšeš, že tuňák je suchý, já jsem měla za to, že tuňák právě patří mezi dost tučné ryby.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 8. 2009 19:48

vybusna, prozraď neznalé..ten tuňák je z konzervy?:-O, nebo jak? Já jsem fakt takový krásný kousek tuňáka neviděla:-O, jen v konzervě a protože to je jedn z mála ryb, kterou moc nemusím, právě kvůli suchosti, tak ji nekupuji. Ale ten tvůj kousek vypadá výstavně:-!:yes: A ty zelené těstoviny, no, to je fakt krása! Mi se strašně líbí barevnost v jídle.:-p

vybusna vybusna

12. 8. 2009 19:26

no to bola zvlastna ryba...naozaj...vonkoncom nebolo citit to maso, nemalo to ziadnu kost a odlupovalo sa po upeceni po lupenoch....a je to dost suche maso. musle som nemala, tak som pouzila spenatove siroke tagliatelle...manzel si vynikajuce pochutil

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tuňák recepty recepty s tuňákem tuňák s těstovinami recepty lade hrusky tuňák recept tunák steak recept recepty tuňák tunák tuňák s těstovinama zapečené těstoviny s tuňákem tunák steak recept tuňák tuňákový salát pohlreich recepty z tuňáka tuňák s těstovinou tunák steak recepty recept tuňák steak tuňák konzerva recept pohlreich recepty z těstovin recept steak tunak

Suroviny: těstoviny, tuňák, rajče, víno bílé, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Těstoviny s červeným tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Y4