Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,84 g |
Tuky | 68,96 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 3,71 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lilek pokrájíme na kostičky a česnek na plátky. Obojí orestujeme na rozpáleném oleji a hotové přesypeme do zapékací misky.
Krok 2: Přidáme na plátky pokrájenou klobásu nebo tofu, přepůlená rajčátka, osolíme, opepříme, dochutit můžeme i kořením dle vlastní chuti (provensálským...) a dáme zapéct.
Krok 3: Nejprve pečeme přikryté cca 15 minut, pak odkryjeme a pečeme dalších cca 15 minut. Pak vyndáme, posypeme rozdrobenou (nastrouhanou) Nivou a necháme ještě v troubě rozpustit.
Podáváme s těstovinami, bramborem nebo rýží.
Podáváme s těstovinami, bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 10. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilková směs s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOnk
Moje poznámka
Lilková směs s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOnk
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 19 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 8 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 8 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 10 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 11 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 12 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 12 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 13 hodinami
Tématické fráze:
lilková směs
Suroviny:
lilek,
česnek,
rajče cherry,
klobása,
olej,
pepř,
koření,
sýr niva
Komentáře (1)