Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Selský bochník

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 12. 2017 11:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 595 kJ / 1 815 kcal
Bílkoviny54,13 g
Tuky10,33 g
Vláknina41,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,00 g
Sacharidy355,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky bramborám velmi vláčná lehká střída, kůrka pevná, tvrdá tak akorát, nahořklá a celý bochník voní kmínem.

(A kdo zná, všimne si, že je bochník po stranách karbovaný, nechtěně – sklady pečící fólie v cedníku.)

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

16. 12. 2017 13:29

Ivuško, ten je krásný:-8:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbovaný chléb bochnik karbonovaný chleba karbovaný chléb recept bochnik recept karbovaný chleba co je karbovaný chleba selsky bochnik karbovaný chleba recept bochník recepty co to je karbovaný chléb recept na bochnik chleba na polevka

Suroviny: kvas žitný, voda, mouka celozrnná žitná jemná, voda, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká, brambory, sůl, kmín drcený

TopRecepty.cz

Selský bochník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjZY