Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky jsou vzpomínkou na dětství. Tyto jsou ale zcela jiné. Krájená roláda plněná skořicí a rozinkami pečená jako buchty a na talíři zalitá pudinkem, dává tomuto jídlu zcela jiný rozměr.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min Bez doby kynutí asi 60 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava, Bez doby kynutí asi 60 min)

2. 7. 2009 15:07

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 584 kJ / 4 203 kcal
Bílkoviny105,96 g
Tuky134,74 g
Vláknina20,12 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 762 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy631,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Namiesto takto pripraveného krému sa výborne hodí krém zo Zlatého klasu v strednej hustote.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maja

22. 11. 2014 12:30

Maizena je tradičně kukuřičný škrob, solamyl bramborový.

zizala zizala (moderátorka)

4. 6. 2014 10:27

magdalenka: ;-) spíš zbytečné a hloupé.

magdalenka magdalenka

4. 6. 2014 08:59

je to úsmevné...

Irule Irule

4. 6. 2014 08:32

Maryla337::-((:no: zase někdo rýpe :no:

tejaja tejaja

4. 6. 2014 08:24

Maryla337::-D:-D:-D učiť sa jazyky, hlavne tak príbuzné.:-D Mimochodom, v 53. rokoch, kedy ste polovicu života prežili v Československu, vy nerozumiete po slovensky ?!? :-O:-D

Maryla337 Maryla337

4. 6. 2014 07:48

přeložit do češtiny děkuji :-((

myšinoha

30. 5. 2010 16:48

jéjda, tak takový fofr s odpovědí jsem nečekala:-O , solamyl~ škrob :yes: OK ukládám si do paměti. Děkuji moc dámy :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 5. 2010 16:30

Solamyl je myslím bramborový škrob.

ivulinka ivulinka

30. 5. 2010 16:29

Myšinoho, dovolím si odpovědět za Tejaju...maizena je u nás v ČR solamyl nebo škrob, aby se omáčka pěkně zahustila.

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 5. 2010 16:29

Myšinoha,myslím,že je to kukuřičný škrob.;-)

myšinoha

30. 5. 2010 16:20

.. 2 lyžice maizeny? co je prosim vas maizen(a)? :-? :-?

tejaja tejaja

31. 7. 2009 10:24

Babenky, vymenila som fotku, tá stará bola nekvalitná. Včera sme robili buchtičky, tak som to fotila nanovo. ;-);-);-)

Paprika Paprika

2. 7. 2009 15:29

Ty buchtičky - roládičky, vypadají úžasně. A konečně někdo vložil recept na krém, který se podobá šodó. Já totiž také dělám krém jen z pudinku, protože ne pravé šodó (žloutky, víno popř. sekt ...atd) jsem si netroufla. :yes::yes: +:yes:

Iljusa Iljusa

2. 7. 2009 15:26

:-p:-p:yes:

tejaja tejaja

2. 7. 2009 15:25

Janka, sú síce prácnejšie, ale o to chutnejšie. A keď sa náhodou zvýšia, tak ostane len tak na zjedenie.:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dukátové buchtičky se šodó šodo na dukátové buchtičky krém na dukatové buchtičky dukátové buchtičky z domácí pekárny domácí krém na buchtičky se šodo recept na prave šodo dukátové buchtičky se šodó recept nejlepší buchtičky se šodo dukátové buchtičky v domácí pekárně buchtičky se šodo z pekárny šodó krém dukátovébuchtičky recept na buchtičky se šodo krém na buchtičky dukátové buchtičky krém buchtičky pravé šodó hrnickove buchtičky se šodo buchtičky se šodo domácí pekárna buchtičky s pudinkem

Suroviny: mouka hladká, droždí, mléko, máslo, cukr moučkový, sůl, žloutek, rum, cukr vanilkový, kůra citronová, rozinky, skořice mletá, máslo, mléko, žloutek, cukr, cukr vanilkový, škrob kukuřičný, rum

TopRecepty.cz

Dukátové buchtičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VmGX