Hlavička z Jižních Čech
Ochutnejte Jižní Čechy v každém soustě s tímto lahodným pokrmem, který vás zavede na cestu poznání regionální kuchyně. Hlavička, tradiční pokrm této krásné oblasti, láká svou autentičností a bohatou chutí.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 17 598 kJ / 4 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,06 g |
Tuky | 307,52 g |
Vláknina | 16,44 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 20,46 g |
Sůl | 48,99 g |
Sacharidy | 134,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1 balení dětské krupičky je 500 g, strouhanky se myslí stejný objem jako krupičky, nikoliv stejnou váhu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2014 21:39
Dobrý recept, byla to trošku změna oproti naší tradiční velikonoční nádivce, ale díky za ni...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 39 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 46 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 51 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 56 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 58 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, jaké zvyky naši předci dodržovali během velikonočních svátků? Tyto pokrmy se tradičně připravovaly
Co je nezbytné přidat do velikonoční hlavičky? Jaké maso a bylinky na nádivku použít, aby skvěle chutnala
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost
Další recepty
Tématické fráze: velikonoční hlavička s kvasnicemi hlavička kvasnice velikonoční hlavička z krupice velikonoční hlavička s krupicí recept na velikonoční hlavičku hlavička s kvasnicema hlavicka z krupice velikonoční hlavička s s kvasnicemi hlavička recept recepty velikonoční hlavička recept hlavička velikonoční hlavička s krupice velikonoční nádivka v jižních čechách hlavička s kvasnicemi hlavička z krupicky hlavička bez krupičky velikonoční hlavička kvasnice velikonoční hlavička krupička levandulovy cukr velikonoční hlavička recept s kvasnicemi
Suroviny: bůček uzený, vývar masový, krupice dětská, strouhanka, česnek, sůl, kvasnice, rohlík, bílek, kopřivy, tuk, strouhanka
Hlavička z Jižních Čech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj18
1 názor