Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželová pasta

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 15:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 925 kJ / 699 kcal
Bílkoviny14,64 g
Tuky61,66 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 475 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy18,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Omáčka: 2 dcl mléka, 1 lžíce solamylu, 1 lžička vegety, 2 velké lžíce petrželové pasty, vše povaříme a můžeme i přidat 1 dcl smetany.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: česneková pasta z natě racepty celerová nať použití domaci petrzelove pesto pesto z feferonek jak usušit petrželovou nať jak sušit petrželovou nať pesto z petrželové natě jak zpracovat petrželovou nať feferonkové pesto pasta z česnekové natě feferonková pesto recept sušení petrželové natě jak zamrazit petrželovou nat použití česnekové natí olivová nať neutralizace česneku pesto arabiata top racepty hrníčková ořechová bábovka

Suroviny: nať petrželová, olej, česnek, sýr nastrouhaný, sůl

TopRecepty.cz

Petrželová pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRR