Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na majoránce

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

25. 3. 2018 15:46

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie15 656 kJ / 3 742 kcal
Bílkoviny229,72 g
Tuky267,42 g
Vláknina43,43 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 2,64 g
Sůl6,34 g
Sacharidy92,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evosheek evosheek

26. 3. 2018 10:45

Vařené jehněčí je celkem běžná úprava např. v arabských zemích.

Eja57 Eja57

25. 3. 2018 17:19

Jsem byla trochu na rozpacích z vařeného jehněčího... ale na druhé přečtení jsem si to představila hotové :yes::yes::yes: až potkám jehněčí vhodné k této úpravě...ale líbí se mi to tak, že to snad uvařím i z kousku vepřového plecka.....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehneci na majorance jehněčí recepty jehněčí maso na majoránky jehněčí s majorankou jehněčí maso na majoránku jehněčí pečeně na majoránce jehněčí kýta na majoránce jehněčí recept jehněčí maso na majorance jehněčí na smetaně s nivou a majoránce jehněčí na majoránce - recepty jehněčí na majoránce recept jjehněčí na majoráncce jehněčí pečeně na česneku a majoránce jehněčí plec na majoránce omáčka z předního jehněčí jehněč na majoránce recept-jehneci plec nahrasku varene jehneci s omackou

Suroviny: maso jehněčí, celer, petržel, cibule, vývar, sůl, máslo, cibule, mouka hladká, vývar, česnek, majoránka, smetana sladká, česnek, máslo, pepř, hrášek, slanina anglická

TopRecepty.cz

Jehněčí na majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ml91