Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

(Nejen) Velikonoční jemná pomazánka

Dobrá a jemně vychucená pomazánka se hodí vždy, nejen na Velikonoce. Použijte ji jako podklad na bílé pečivo, nebo celozrnnou bagetku, rohlíky či veku. Na povrchu dozdobte ještě čerstvou zeleninou. Výsledek bude perfektní.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

1. 4. 2018 11:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 030 kJ / 485 kcal
Bílkoviny43,95 g
Tuky32,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 751 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,41 g
Sacharidy5,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pomazánka je jemná a voňavá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

2. 4. 2018 08:50

Simona Skolakova: děkuji:-K doufám, že těm, kteří vyzkouší, bude pomazánka chutnat :-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 4. 2018 11:48

Ivo ta vypadá velmi lákavě :-pa aranžmá je nádhera:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jemná krémová drožďová vajíčková pomazánka velikonoční pomazánky

Suroviny: pomazánkové máslo, šunka zauzená, vejce, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

(Nejen) Velikonoční jemná pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jmvy