Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské kedlubny (místo brambory)

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

3. 5. 2018 08:55

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 480 kJ / 593 kcal
Bílkoviny28,75 g
Tuky37,58 g
Vláknina12,85 g
Cholesterol 554 mg
Sodík 3,66 g
Sůl9,23 g
Sacharidy28,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jakmile se udělá teplo, kedlubny i ředkvičky dřevnatí. Takto se dají zužitkovat i lehce tvrdé :))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

31. 10. 2018 09:53

Frantiska: :-)Děkuji, hlavně kdo se stravuje nízkosacharidově (low carb), ocení. Je to zdravější a moc dobré...:)

Frantiska Frantiska

29. 10. 2018 15:26

zajimava zmena :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnové brambory low carb kedlubny francouzské brambory z nebo kedluben low carb francouzské brambory kedlubny dušené v remosce kedlubnové francouzské kedlubny na smetane low carb kedlubnové francouzské brambory kedlubnoé francouzské brambory jak zuzitkovat kedlubny brambory s kedlubny francouzské brambory v remosce low carb v k remosce low carb kedluben low carb zapecene kedlubny low carb co misto brambor lowcarb francouzské brambory low carb dušená mrkev low carb recepty z kedlubny kedlubna a la brambory

Suroviny: kedlubna, mrkev, ředkvičky, kotleta, vejce, smetana 12%, podravka, olej

TopRecepty.cz

Francouzské kedlubny (místo brambory)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZBKE