Slunečnicový bochník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 322 kJ / 2 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,77 g |
Tuky | 14,93 g |
Vláknina | 31,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 489,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/slunecnicovy-bochnik/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2018 09:16
15. 6. 2018 20:11
15. 6. 2018 20:10
15. 6. 2018 17:59
15. 6. 2018 17:10
www.youtube.com/watch?v=9ucElW4ZhkU
https://www.youtube.com/watch?v=9ucElW4ZhkU
díky a moc ti to sluší!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 15 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 25 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 29 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: slunecnicove bochánek slunečnicové kostky pekarnomanie recept na bochanek
Suroviny: kvas žitný, voda, mouka celozrnná žitná jemná, mouka celozrnná pšeničná jemná, voda, vývar, mouka chlebová pšeničná, sůl,
Slunečnicový bochník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lRZ
5 názorů