Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džem z červeného rybízu, borůvek a rynglí

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 37 min Doba tepelné úpravy: 3 min 15-20 min

40 min (37 min příprava + 3 min tepelná úprava, 15-20 min)

12. 7. 2018 18:28

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

6 menších skleniček

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 457 kJ / 1 782 kcal
Bílkoviny7,60 g
Tuky2,40 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy413,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2018 09:34

Irule: Já jsem koupila ;-)

Irule Irule

13. 7. 2018 06:56

:yes: to může být dobra kombice <3, ale nemám borůvky ;-(

casino casino

12. 7. 2018 20:59

No, aranžování, fotografování a opisování z Gelfixu vám jde dobře, že ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marmelada z ryngli marmelada s boruvek top recept ryngle marmelada marmeláda z rynglí recept džem z rynglí marmeláda červený rybíz borůvky ryngle a angrešt - džem marmeláda rybíz a borůvky marmeláda z červeného rybízu recept ryngle recepty ryngle recepty džem recept na marmeladu z ryngli marmeláda z rynglí/recept

Suroviny: rybíz červený, borůvky, cukr krupice, gelfix

TopRecepty.cz

Džem z červeného rybízu, borůvek a rynglí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xEQq