Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plzeňské (francouzské) brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

13. 9. 2018 14:07

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 628 kJ / 3 257 kcal
Bílkoviny148,38 g
Tuky201,72 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,71 g
Sodík 6,81 g
Sůl16,30 g
Sacharidy200,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

13. 9. 2018 21:58

Autor receptu sem vložil dost zmatenou verzi - a asi už na nás nemá čas:-) Takže podle svého nejlepšího vědomí a svědomí opravím, aby to tak nestrašilo;-)

Lenunka Lenunka

13. 9. 2018 20:31

zdenka.s: a co udělat omeletu a na ty brambory zapomenout?:-D:-D:-D:-K

jinak až teď jsem si všimla, že z toho všeho jsou 2 porce jídla :-O

zdenka.s zdenka.s

13. 9. 2018 20:26

Lenunka : tak to je pravda ,ale v surovinách je " šálek mléka a tři vejce na zalití " ,teď tedy nevím kam s tím :-D

Lenunka Lenunka

13. 9. 2018 19:31

"Brambory uvaříme dohromady s vejci. Mezitím nakrájíme na kolečka oloupaný salám a vejce"
Takže brambory se nám vesele vaří s vejci, která si mezitím nakrájíme na kolečka. Hm.
Navíc se mi nelíbí, když někdo přidá k receptu cizí, kradenou fotku jiného jídla:-(

zdenka.s: o tom, že se vše v pekáčku zalije mlékem s vejci , není v postupu ani slovo:-)

zdenka.s zdenka.s

13. 9. 2018 18:56

Recept se mi líbí, jen k čemu to polití olejem,když se vše v pekáčku zalije mlékem s vejci ? Když už ,tak je lepší lehce vymazat pekáč před plněním ;-)

hosta hosta

13. 9. 2018 18:46

Lenunka: :yes: díky, nemohla jsem najít;-). Takže fotku mažu, snad ten odfláknutý recept autor opraví:-((

hosta hosta

13. 9. 2018 16:06

magdalenka: ta fotka je evidentně stažená z netu - je tam uzené, vidím i papriku - receptu moc neodpovídá, snad se autor vyjádří:omg:

magdalenka magdalenka

13. 9. 2018 14:54

V surovinách je 10 g slaniny...asi preklep?
Podľa textu poslednou vrstvou sú zemiaky. Na fotke však vidno niečo zelené - asi hrášok a všeličo.

hosta hosta

13. 9. 2018 14:37

Přečti si prosím důkladně - v surovinách chybí sýr, jaká vejce krájíme (v prvním odstavci)? Co s "vejci na zalití", která jsou v surovinách. Oprav to všechno, prosím:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzské brambory top recepty plzeňské brambory recepty na francouzské na brambory francouzské brambory se slaninou francouzské brambory s vejci francouzské brambory s vejci na tvrdo francouzske brambory recept francouzske brambory salamem a se slaninou top recepty francouzské brambory francouzské brambory francouzské brambory jinak nejlepší recepty na francouzské brambory francouzská slanina nejlepší francouzské brambory francouzské brambory zalite mlekem recept na francouzské brambory ze salámu slanina brambory vejce nejlepší recept na francouzské brambory s uzeným francouzský brambory

Suroviny: brambory, salám dietní, salám gothaj, vejce, cibule, sůl, pepř, kmín celý, olej, mléko, vejce, slanina, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Plzeňské (francouzské) brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LyPp