Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
Tuky | 208,62 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem získala z netu od dvou autorů, s malými úpravami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2021 17:20
7. 4. 2019 12:16
7. 4. 2019 12:12
2. 12. 2018 13:26
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
13. 11. 2018 17:05
13. 11. 2018 14:32
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
13. 11. 2018 08:57
https://www.alza.cz/co-je-pomaly-hrnec
Pomalý hrnec, jak název samotný napovídá, slouží k pomalému vaření. To probíhá při nízkých teplotách do 95 stupňů Celsia a trvá 3 až 10 hodin. Má dva stupně vaření hight a low. ¨Vyšší teplota a nižší teplota.
Při průměrné ceně elektřiny 4,83 Kč za jednu kilowatthodinu vás provoz průměrného 220W pomalého hrnce vyjde na 1 Kč za hodinu.
13. 11. 2018 00:41
Děkuji.
12. 11. 2018 15:53
Hezký receptík a krásné fotky.
12. 11. 2018 15:47
12. 11. 2018 15:36
12. 11. 2018 14:37
Děkuji.
13. 10. 2018 08:57
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?
12. 10. 2018 21:18
5. 10. 2018 09:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Fit salát
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 24 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 36 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 50 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Klobása na našem štědrovečerním stole? Samozřejmě. Vinná klobása totiž patří na vánoční stůl již celá staletí
Další recepty
Tématické fráze: karamelizovaný bůček vietnamský bůček recept na vietnamsky bůček kho tau thit kho tau karamelizovany pečený bůček alza.cz/co-je-pomaly-hrnec vietnamské bůček karamelizovany kokos vietnamské recepty vietnamsky bůček s rýží karamelzovany bucek bůček recepty vietnamsky děkuji vietnamsky pečený bucek karamelizovaný bůček recept vetnamsky bůček vetnamsky karamelizovany bůček vietnamské recepty top recepty vietnamsky sladky buček
Suroviny: bůček bez kosti, vejce, cibule šalotka, česnek, cukr krupice, omáčka rybí, kokos, olej, pepř, sůl, feferonka
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
20 názorů