Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurterky (klobásky)

Klobásy, že by vám je i řezník Krkovička záviděl. Z vepřového masa a koření si doma snadno můžete připravit tuto voňavou uzeninu. Maso stačí přichystat, naplnit do střívek a pak jen trpělivě udit a vyčkávat na vaření.

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 10. 2018 17:23

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie16 978 kJ / 4 058 kcal
Bílkoviny62,17 g
Tuky355,63 g
Vláknina62,10 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 16,25 g
Sůl0,50 g
Sacharidy140,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tyto klobásky jsou výborné chuti, výborné na skus a nejsou finančně náročné. Nejen tento recept jsem získal od přítele žijícího v Polsku a je známo, že se u nich vyrábí výborné uzeniny.

Pro zajímavost: Váhový úbytek po zpracování byl 20 %.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kutil25

7. 10. 2018 18:35

moc pěkné to musí být dobrota.

pavelk pavelk

3. 10. 2018 11:18

Nadja: Jsem, ale uzenář - amatér.;-)

pavelk pavelk

3. 10. 2018 11:17

Jana Dorazinová-Remková: ;-)

srettka

3. 10. 2018 01:17

Parádní recept a fotoprezentace voní až sem <3:yes::yes::yes:

Nadja Nadja

2. 10. 2018 23:50

Pavle, nejsi Ty náhodou uzenář? ;-) Klobásky jsou jak vymalované, jen se na ně srdce směje. :-D Takovou dobrotu já miluji.......<3

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2018 18:06

Panečku, to je nádhera!!!:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový lalok recepty jak ohřát klobásy domácí uzenář klobásy recept veprovy vyrez příprava kolagenových střívek klobasy z veproveho vyrezu recept na výborné uzené klobásy vyrez na klobasky vyborna klobaska vepřový lalok klobasy klobásy lalok

Suroviny: lalok vepřový, rychlosůl, pepř mletý, pepř černý, pepř bílý, česnek, majoránka, vývar vepřový,

TopRecepty.cz

Frankfurterky (klobásky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RGjw