Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvásková focaccia

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 10. 2018 12:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 655 kJ / 2 308 kcal
Bílkoviny58,55 g
Tuky62,32 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto na foccacciu je úžasné v tom, že ho můžete připravit a upéct třeba ještě tentýž den, kdy ho necháte přibližně 2-3 hodiny dokynout v teple místnosti. Dvakrát ho během té doby popřekládáte a pak dotvarujete na plechu.

Můžete ho rozkvasit a uložit do lednice přes noc, jako je popsáno výše. A výborná je i focaccia bez rozkvasu, kdy všechny suroviny smícháme najednou dohromady (kvásku můžeme dát 30 g), po hodině kynutí v teple a jednom kole překládání těsto dobře uzavřeme a uložíme do lednice na 2-4 dny, kdy bude připraveno k použití a na plechu dokyne během hodiny.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

SilviaD SilviaD

3. 6. 2020 15:07

Nám veľmi chutila s čiernymi olivami a oreganom. Nabudúce tam pridám aj sušené paradajky. Je dobrá aj na druhý deň po upečení.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvaskova foccacia pekarkomanie - foccacia kvaskova fokaca kvaskova fokaca z domacej pekarni focaccia recept focaccia recepty

Suroviny: voda, mouka hladká, voda, mouka hladká, sůl, olej olivový, olej olivový, voda, rozmarýn, česnek, sůl hrubá

TopRecepty.cz

Kvásková focaccia

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l4LM