Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Každodenní chléb (2-2-1)

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 10. 2018 16:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 388 kJ / 2 722 kcal
Bílkoviny95,10 g
Tuky15,67 g
Vláknina24,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,02 g
Sůl12,00 g
Sacharidy527,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/kazdodenni-chleb-2-2-1/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

5. 6. 2023 15:28

Tonja: děkuji za zprávu :-) pochvalu i fotky!:-K

Tonja

4. 6. 2023 20:56

Upekl jsem ho dnes potřetí. Povedl se a je výborný. Tím se nechci chlubit já, tím chválím autorku receptu.

magdalenka magdalenka

4. 3. 2023 15:15

cathleen: Na teba nemám...ale sa snažím! Máš skúsenosti s kysnutím v chladničke? U mňa to bola z núdze cnosť, okolo 23 - ej hodine sa mi nechcelo zapínať rúru...:-8

cathleen cathleen

4. 3. 2023 15:11

magdalenka: děkuju! :-* chlebík máš nádherný! :-K

magdalenka magdalenka

4. 3. 2023 15:03

Dnes som sa zas realizovala v kuchyni podľa teba a piekla tento chlieb. Počas prvého kvasenia som cesto v mise prekladala dvakrát, po formovaní som dala cesto do ošatky a do rána nechala pod igelitom v chladničke. Doteraz som totiž neskúsila chladničkové kysnutie. Výsledok vidíš na fotke. A chlebík veľmi chutí...:-K

cathleen cathleen

18. 2. 2023 12:15

Otec Manuel: děkuji za fotky :-K Mám radost, že se chleba povedl :-8

Otec Manuel

18. 2. 2023 11:23

Děkuji za moc dobrý recept! Dnes ráno po nočním kynutí v ledničce upečeny dva menší chlebíky jako dárečky. Fotky přidány. Přeji hezký den!

Tonja

24. 1. 2023 10:55

magdalenka: Rozkvas dělám večer a ráno dodělám a upeču. Mám výhodu, že nechodím do práce a jsem doma.

magdalenka magdalenka

27. 2. 2020 20:38

MamlajdaD: prezerám si podrobnejšie recepty od Cat a neviem, ktorý skôr realizovať...:-D Pri kváskových chleboch ma trochu brzdí to 12 hodinové čakanie na rozkvas - často neviem, kde budem o dvanásť hodín...:-D

MamlajdaD MamlajdaD

27. 2. 2020 20:30

magdalenka: Gratuluji :yes::yes:<3 Navedla jsi mně na recept, který se mi bude moc hodit, mám spoustu kvásku a nevím co s ním! Chlebík máš parádní! :-K:yes: Zdravím! :-K:-K

magdalenka magdalenka

27. 2. 2020 17:45

cathleen: mam radost, ze mas zo mna radost... :-Dnie som si ista, kedy je ten spravny okamih na pecenie... Snad raz sa vypracujem.

cathleen cathleen

27. 2. 2020 11:19

magdalenka: perfektní! :yes::yes::-*
Bochník bývá nízký, pokud v ošatce trochu překyne - zkus maličko dobu kynutí zkrátit ;-) a uvidíš, jestli bude chleba jiný. Držím palce! Pečení se ti náramně vede!!!

magdalenka magdalenka

27. 2. 2020 10:32

Včera som vyskúšala tento tvoj recept. Na to, že je to môj druhý kváskový...celkom dobré, nie? (pridávam foto)Trochu je nízky, zrejme som bola pomalá pri presunutí cesta z ošatky a jeho ometaní a narezávaní. Chuťovo skvelý. Zrazu nám prestali chutiť chleby z obchodu, teda aj také - ktoré sme doteraz považovali za dobré...:-8

cathleen cathleen

30. 11. 2018 20:08

mysulka: děkuju <3:-*

mysulka mysulka

30. 11. 2018 20:06

Když Ty máš ty recepty prostě vychytané :yes:, ještě se mi nestalo, když peču podle Tebe, že by se mi něco nepovedlo a i kdyby, tak je jasné, že jsem to zvojtila já :-D:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na chlebovi kvásek recept na vyborny vlhky chleb chléb 2 2 1 kváskový chleba 2/2/1 recepty

Suroviny: kvásek, kvas žitný, mouka chlebová pšeničná, pivo světlé, kmín drcený, sůl

TopRecepty.cz

Každodenní chléb (2-2-1)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QEGL