Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 12 557 kJ / 3 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,68 g |
Tuky | 161,28 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 776 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 53,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
(Recept je od Ivany Jindřichové z kuchařky Cat & Cook).
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2018 09:56
9. 11. 2018 22:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 16 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 21 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 22 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 7 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 7 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 9 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 9 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 10 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 10 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 receptů na brokolicovou polévku: Na zjemnění je skvělá smetana, nechte se inspirovat
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: bataty pyre batátové pyré hovezi líčka recept recepty s batáty pyré líčka v batáty batáty recept pyre pyré z batátů hovězí na houbách pyré batáty pyré recepty
Suroviny: líčka hovězí, mrkev, celer, petržel, cibule, protlak rajčatový, víno červené suché, vývar masový, olej, máslo, pepř, batáty, máslo, smetana ke šlehání
Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GoB
2 názory