Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňačka s kedlubnou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

24. 11. 2018 16:34

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 899 kJ / 454 kcal
Bílkoviny10,68 g
Tuky30,98 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,28 g
Sacharidy27,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro všechny, kteří z jakéhokoliv důvodu nepoužívají mouku. Smetana polévku dobře zahustí. V konečném výsledku nepoznáme, že kedluben není brambor.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

27. 11. 2018 05:27

Zelňačku miluju a kedlubny mám také moc ráda, takže pro mne je to zajímavá kombinace. Určitě by mi to chutnalo.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2018 00:45

popoluska340: to jsem moc ráda :-8

popoluska340 popoluska340

25. 11. 2018 23:52

Dievcata Zelnacku s karelabom ,som uz varila a bola vyborna:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2018 17:29

tejaja: :-D a víš, že jsem o tom byla taky přesvědčená?:-D. No, každopádně, polévku to nekazí, lepší, než třeba cuketa ;-)

tejaja tejaja

24. 11. 2018 17:03

Janka, ručím za to, že ja by som varený kaleráb od zemiaku rozoznala bezpečne už na lyžici. :-D:-D:-D Ale to je môj problém. :-D:-D:-D Zahrala by som sa na Popolušku a bolo by to. :-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelnačka z kedluben zelňačka

Suroviny: zelí kysané, klobása maďarská, bobkový list, paprika sušená sladká, kedlubna, smetana ke šlehání, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zelňačka s kedlubnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5GGx