Kedlubnové zelí
Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse, perfektně se k vypečenému masu hodí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 996 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,67 g |
Tuky | 17,46 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 53,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když jsou kedlubny Giganty, tak si je strouhám do zásoby a dám je zmrazit. Když potřebuji zelí, vytáhnu ho z mrazáku a je rychle hotové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2023 13:14
20. 6. 2023 11:44
20. 6. 2023 06:35
20. 6. 2023 06:34
21. 6. 2021 07:07
19. 3. 2016 21:07
19. 3. 2016 21:05
24. 10. 2015 10:01
10. 10. 2015 10:39
23. 6. 2015 15:17
12. 6. 2014 11:28
12. 6. 2014 11:03
12. 6. 2014 09:38
18. 9. 2013 16:16
5. 5. 2013 10:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 20 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 26 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 31 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 36 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 39 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cuketové zelí je výbornou a rychlou alternativou klasického zelí. Jak ho připravit a jak ho zavařit na zimu
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnove zeli kedlubnové zelí recept recept kedlubnové zelí recepty z kedlubny kedlubnové zelí zelí z kedlubny recept na kedlubnove zeli jak udělat kedlubnové zelí kedlubové zelí zelí z gigantu zelí z kedluben recepty na kedlubnové zelí recepty kedlubnové zelí kedlubnový zelí kedlubkové zelí kedlubnové zelí recepty recepty gigant kedlubna zelí z kedlubnů zelí s kedlubny kedlubna gigant recepty recepty z kedlubny gigant
Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, sádlo, sůl, kmín celý, cukr, ocet
Kedlubnové zelí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gWv
24 názorů