Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mražená petrželka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min délka přípravy podle množství

15 min (15 min příprava, délka přípravy podle množství)

12. 7. 2009 13:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podobně se dá zmrazit cokoli - např. citrónová šťáva....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 10. 2023 10:13

Kdysi jsem taky zkoušela zamrazit sekanou petrželku v tvořítku na ledové kostky, ale více se mně osvědčilo zamražení v sáčku se zipem, petrželku krájím nožem. Odeberu si pak potřebné množství a sáček zase lehce uzavřu. A nezabere moc místa. Přidala jsem foto. :-K Přidávám ještě dva odkazy na články z rubriky Tipy a triky.

Marta Ujváryová

6. 9. 2017 21:04

Ja sok tiež takto robievala,ale teraz podľa kamošky:umyjem,usuším,nasekám a šup do mrazáku.Keď potrebujem vyberem koľko potrebujem,je sipké a netreba dlabať....ja len toľko :)

lomačka

18. 7. 2009 15:44

Zdravím,tak já to dělám taky,ale dávám do kelímků od céresu,/sádla/pak jen lžící vydloubnu kolik je potřeba :yes::yes:

vybusna vybusna

13. 7. 2009 08:41

hella a preco toto nemas medzi *udelatkami*...:-p

mirca75 mirca75

13. 7. 2009 08:40

Beetty:-)možná by bylo dobré přidat tuhle radu do kategorie Tipy a triky.Tam to mohou najít i další uživatelé;-).Toto dělám též jen nedávám do "formiček",ale do igelit.sáčku,zploštím ho co nejtenčeji a pak jen do pokrmů odlamuji potřebné kousky;-):-)

Hella Hella (moderátorka)

13. 7. 2009 08:31

Výbušná, běžela jsem to vyfotít...:-D:-D:-D

vybusna vybusna

13. 7. 2009 08:27

hella a kde je to foto;-)

Hella Hella (moderátorka)

13. 7. 2009 08:25

Na sekání natí se prodává takovéto udělátko - přidávám foto. Kdysi jsem to dělala stejně, teď už mrazím petrželku jinak a bez práce. Do igelitového sáčku otrhám omyté lístky petržele a dám je zmrazit. Pak sáček vyndám z mrazáku, zmrzlou petrželku v sáčku rukou pomačkám a tím, že jsou na ní i krystalky vody, tím se rozdrobí najemno.

Bibinka Bibinka

12. 7. 2009 18:52

Beetty,tak to dělávala moje maminka a dělám to podle ní i já, je to hodně úsporný do mrazáku. Dávám bodíka:yes:

ivulinka ivulinka

12. 7. 2009 15:50

Skvělý nápad, o kterém jsem ještě neslyšela:yes:.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 7. 2009 14:28

No, asi ještě budu muset na tom světe dlouho vydržet, že mne taková super věcička už dávno nenapadla? No, možná proto, že skoro nekupujeme bomboniéry. Ale dalo by se to určitě udělat i do nádobiček s mřížkou, co je na led. Taky si myslím, že to nezabere tolik místa, jako sáčky, těch mám jeden plný šuplík:-)) Beetty, máš plus;-)

pipre pipre

12. 7. 2009 14:17

Nápad opravdu dobrý a zaslouží bodík :-) Já ale takhle zmražuji leccos v bomboniérových fóliích :-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: petrželka jak zamrazit petržel petržel do mrazáku jak zmrazit petržel jak zamrazit petrželku petrzelka do mrazaku jak zmrazit petrželku hlíva ústřičná mražená mražená celerová nať hlíva ústřičná mražení mražená hlíva ústřična celerová nať mražená zmrazení petrželky mražená hlíva mražená petrželova nat petrželka recepty jak zamrazit celerovou nat zmražení petřžele co s petrželkou mražení petrželové natě

Suroviny: petrželka, pažitka, libeček, nať celerová, voda

TopRecepty.cz

Mražená petrželka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qjg2