Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Papo seco

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

23. 1. 2019 18:28

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie8 602 kJ / 2 056 kcal
Bílkoviny59,81 g
Tuky34,95 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy366,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Každý den jsme na Madeiře snídali tyhle úžasné houstičky, lehké jako pírko....v Portugalsku se jim říká papo seco, což doslova znamená suchý krk....pečou se jako snídaňové a při hlavním jídle je dostanete v košíčku třeba k polévkám nebo na vytření sosíku z masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sibilla40

31. 1. 2019 21:48

delam podobne ,ale od me babicky a ta je rekyne :-K
vyzkousim urcite .... vybadaji pekne a recept je jednoduchy ...... dekuji :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: papo seco recepty z papa papo seco top recepty papo seco recept

Suroviny: mouka pizza, sůl, máslo, voda, droždí sušené, cukr, voda, mléko, mouka hladká

TopRecepty.cz

Papo seco

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4Pr