Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák z roštěnce

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 1. 2019 19:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 946 kJ / 2 377 kcal
Bílkoviny220,15 g
Tuky165,24 g
Vláknina0,42 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 22,34 g
Sůl55,76 g
Sacharidy2,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

9. 2. 2019 12:12

Je to moc dobré - ančovičky, kapary a parmezán dochutí dostatečně, ale nepřerazí chuť masa. Autor promine, focení jídla není moje silná stránka, ale aspoň má recept fotečku.
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré:yes:

Dominik22 Dominik22

28. 1. 2019 10:40

casino: No nebudu se to s vámi hádat, ne neměl jsem namysli to co tady zveřejňujete. V piemontském tataráku se parmezán promíchává s masem. Já jsem tento recept poprvé jedl od šéfkuchaře Davida Šaška a, byli jsme u něj na školení. Nechci Vás nějak urazit, ale opravdu se tu nebudu hádat s nějakým internetovým kuchařem, který si myslí že zná všechny recepty světa a když si myslí, že se to tak nedělá, tak se to tak prostě nedělá, ale to se pletete.;-) Akorát já si do toho tataráku přidávám ještě dijonskou hořčici, protože mám rád její chuť a do tohoto receptu se mi hodí.

casino casino

28. 1. 2019 10:25

Dominik22: "...do tataráku":-?
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa:-?
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:

Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..." :-K

Dominik22 Dominik22

28. 1. 2019 10:06

casino: Ančovičky nepřehluší tolik chuť masa a ano parmezán do tataráku. Tenhle tatarák je na způsob Piemotského tataráku z Itálie. On totiž pro vaše udivení neexistuje jen jeden recept na tatarák.;-) A druhu tataráku je několik například: Belgický, Asijský atd.

casino casino

28. 1. 2019 09:48

Dominik22:
:-K hehehe :-D a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?;-)
...a parmazán do tataráku:-? Hmmm..., proti gustě žádný dišputát... :-8
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor:-)
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa 8-(
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že :-8

Dominik22 Dominik22

28. 1. 2019 09:16

Eja57: Já mám právě na tataráku rád, když je cítit chuť masa., nemám rád, když je to maso přehlušené třeba kečupem, worchestrovkou apod.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

27. 1. 2019 21:14

Eja57: Vajíčko tam není?

Eja57 Eja57

27. 1. 2019 20:59

Hned bych si dala:yes: Očekávám spíš negativní reakce, protože je zažitý trochu jiný "tatarák". Ale opravdu dobré maso toho moc nepotřebuje....( Asi nejlepší co jsem kdysi jedla - jen maso, sůl, pepř, olivový olej a HODNĚ nasekané petrželky..)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarák s parmazanem recepty tatarak z rostenky tatarak z nízkého roštence tatarák s dijonskou hořčicí roštěnec tatarák belgický tatarák recept tatarák s parmazánem tatarák s kapary a parmazanem tatarák na asijský způsob tatarák na asijský belgicky tatarak tatarák s dižonskou bez kaparů tatarsky biftek z roštěnec tatarak s olivový olej tatarak z roštěnec tatarák s dijonskou hořticí tatarský biftek z roštěnky asijský tatarák tatarák s s parmazánem recept na tatarák

Suroviny: roštěnec nízký, kapary, ančovičky v oleji, parmazán, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Tatarák z roštěnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4P7