Pangasius přírodní
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 19:47
Já to "blátivé" maso jen zlehoučka podlábím aby se ho voda pustila a pak je osuším utěrkou, protože jinak mouka nedrží a vozí se to jako když obalujete slimáka a i ten se obaluje líp
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
13. 11. 2013 15:46
Včera jsem zkoušela a výborné +6 bod
17. 4. 2011 19:53
Tak dnes ho měli děti na oběd a moc jim chutnalo,posílám bod a fotěnku
14. 8. 2009 16:19
Úplně s tebou Ivanko souhlasím
14. 8. 2009 15:29
Už som skúšala ryby na rôzne spôsoby,ale myslím že klasika je predsa len najlepšia.
14. 7. 2009 16:10
Hmm, aha, já si je večer vyndám z mražáku a ráno jen sliju trochu vody a je to a pěkně opatrně
14. 7. 2009 16:04
Janko,tak jak je na tácku,tak ji pěkně vymačkám ,nevím jak to říct,určitě z toho nejsou hadry ,celou plochou ruky mačkám na rybu
14. 7. 2009 15:51
Jiřko, zase jedena z mých hloupých otázek. Jak mačkáš vodu z pangasia? Nemáš z toho pak hadry? Vždyť já jsem ráda, že to vůbec drží pokupě Jinak dělám stejně, jen tu rybu nemačkám!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 7 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 7 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Fit salát
Přidáno před 20 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 4 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 5 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 5 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pangas recepty recepty pangasius recept pangas pangasius recept pangasius recepty pangasius příprava recept pangasius pangas recept příprava pangasius panganis smažený pangasius přírodní ryba smažený pangas recepty pangas ryba na přírodno pangasius smažený smazeny pangacius pangas příprava ryba přírodní ryba přírodně
Suroviny: pangasius, koření na ryby, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, olej
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
8 názorů