Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelné šlíšky

Nenáročné a rychlé jídlo, které zasytí, uvítá snad každý z nás. A taková jídla znaly už naši předkové. Zdravé bílé zelí proměníme ve šlíšky a zapečeme je s osmaženou cibulí a slaninou. Balanc musí být.

Hodnocení receptu je 4,9 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

4. 4. 2019 12:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie14 398 kJ / 3 441 kcal
Bílkoviny76,35 g
Tuky133,74 g
Vláknina55,70 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 8,55 g
Sůl21,00 g
Sacharidy461,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Regionální kuchařka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

3. 12. 2021 13:13

Výborné, měli jsme dnes k obědu a moc jsme si pochutnali :-) děkuji :-K

sabipupp sabipupp

16. 1. 2021 00:46

Parada<3

Katka K.

16. 8. 2020 20:50

Výborné :yes: kdybych to nevařila, nevěřím, že to nejsou brambor. nočky

Klona Klona

24. 3. 2020 08:54

Moc dobře také doma děláme přidala jsem foto:yes:;-)

traktor traktor

13. 4. 2019 10:29

:yes:

Lubo54

12. 4. 2019 11:27

hosta: Dakujem pekne za odpoved. Pekny den :-)

hosta hosta

12. 4. 2019 10:23

Lubo54: drží bez problémů, posolené zelí změkne a s moukou se dobře zpracuje.

Lubo54

12. 4. 2019 10:17

Dobry den,chcem sa spytat na to, ci zelí s mukou udrzi svoju konzistenciu cesta aj bez vajicka. Nerozpadne sa cesto pri vareni? Dakujem za odpoved.

bystrouska

4. 4. 2019 18:09

Já bych si to také dala :-), ale bohužel v jsem jediná, kdo by to jedl :no: a na dvakrát se mi vařit nechce .

hosta hosta

4. 4. 2019 18:03

magdalenka: bez problémů - malé zelíčko napůl, pak menší výseče (jako meloun;-)) a na výšku strouhat:-)

magdalenka magdalenka

4. 4. 2019 16:49

Perfektný recept, milujem takéto veci!
Ešte dotaz - videla som na fotke, že si použila el. strúhadlo. Ako to išlo s ním strúhať? Máš na to nejakú metódu?

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 4. 2019 13:04

:yes::yes::yes:<3 Jéé, to bych si hned dala!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelne recepty slisky se zelím recept na zelné šišky zelné šišky zelný siský zelné šišky na slano zelne slisky se slaninou zelný šišky z hlávkového zeli zelné šlíšky s cibulkou a slaninou recept zelné šišky zelne slysky zelne slysky zelné šišky s cibulkou a slaninou pochotkový rok2020 zelové šlišky zelné šlíšky s cibulkou zelnéšlišky zelná zelný pekáček šlíšky ze se zelím

Suroviny: zelí bílé hlávkové, mouka hrubá, sůl, cibule, sádlo, slanina uzená, voda

TopRecepty.cz

Zelné šlíšky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RAjz