Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

9. 4. 2019 14:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 688 kJ / 642 kcal
Bílkoviny18,46 g
Tuky32,86 g
Vláknina22,42 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy57,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

18. 3. 2024 08:54

Maruško, moc děkuji:-K:-K. sezona medvědího česneku už začala, tak toho musíme využít, netrvá moc dlouho;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 3. 2024 08:33

:-)<3:yes::yes: Maru, vypadá to úžasně - já neumím ta zelená jídla tak hezky nafotit. Už na pohled se mi recept líbí a krém vypadá velmi chutně. Tady zatím medvěd neroste tak se jen těším až bude. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnovy krem kedlubnový krém polévka

Suroviny: kedlubna, brambory, cibulka jarní, česnek mědvědí, smetana ke šlehání, vývar zeleninový, sůl, pepř bílý mletý, pesto z medvědího česneku

TopRecepty.cz

Jemný kedlubnový krém s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Zy8