Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka ve slanině s žampionovo-smetanovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 4. 2019 09:04

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie8 069 kJ / 1 928 kcal
Bílkoviny120,65 g
Tuky145,20 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,50 g
Sacharidy33,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Panenku nemusíte tolik solit, hořčice ji ochutí až dost. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se peče panenka ve slanine

Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, hořčice plnotučná, sůl, pepř, žampióny, cibule, česnek, máslo, kmín drcený, smetana 12%, mléko, škrob bramborový, pepř

TopRecepty.cz

Panenka ve slanině s žampionovo-smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NwGN